Wysłany: Nie Mar 20, 2016 19:32 [R75] Kluczyk - nietypowy probelm
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam kolegów ponownie!
Jakiś czas temu MaReK naprawił mi pilot (PS. daj znać, chyba nie dokończyliśmy tematu ), działa ok, niedawno doszła zamówiona z allegro nowa obudowa do pilota.
Wszystko pięknie, poza jedną, dziwną moim zdaniem rzeczą. Po przełożeniu grota do nowej obudowy z działającym pilotem, auto nie do końca reaguje na kluczyk. Wygląda to tak, że po włożeniu kluczyka w stacyjkę mogę go normalnie przekręcać, włącza się prąd, wszystko zgodnie z planem, ale kiedy chcę odpalić auto, nie ma żadnej reakcji, nic a nic. Plastikowa zapasówka daje radę odpalić motor. Metalowy grot otwiera bagażnik itp.
Jak uważacie, w czym problem? Z grotem, jakieś potencjalne uszkodzenie przy wyciąganiu ze starej obudowy? Wydaje mi się że nie powinno być. Jeśli tak to wydaje się że rozwiązaniem problemu będzie docięcie nowego grota, dostałem wraz z obudową.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 20, 2016 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Każdy z Was miał trochę racji!
Nie przelozylem pestki immo, to przez niewiedzę. Stara obudowa w śmietniku.. nie obyło się bez szybkiego nura, ale znalazłem to czego szukałem, dzięki za szybkie odpowiedzi! Dobrze tylko że śmieci będą wywiezione jutro a nie dzisiaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum