Ja mysle ze takim kalkulatorom to jeszcze wiele brakuje bo spalanie tak naprawde zalezy od wszstkiego...Nie ma dla mnie sztywnych regol-drogi,wiatry,miasto,trasa...Czynnikow jest mnostwo zawsze stosunkowo wiadomo im szersza i wieksza opona (kolo) to samochod musi zurzyc wiecej mocy na napedzenie jej a co za tym idzie wiecej paliwa...Nie warto liczyc i sie zaglebiac czy wiecej czy mniej...Poprostu to jest pasja
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 16:27
Owsik, powiem szczerze że przed założeniem myślałem że nie bedzie za wesoło... ale nie jest źle. Zdecydowanie lepiej mi sie jezdzi na nich niż na 1511 185/55. Przedewszystkim guma robi swoje!!! Na tych 17 mam założone Yokohama A539 i jest rewelacja!!
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 12:38
No gleba będzie , ale powiem szczerze ze "jak na szczudłach" to troche przesadzone bo o dziwo dość nisko siedzi. Widziałem inne sztuki bez gleby i siedziały o wiele wyżej. Opony mam 205/45ZR17.
może fotka przekłamuje w każdym razie mała gleba nie zaszkodzi ale fele są pikne
_________________ Pozdrawiam - Brt
fabryk [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 21:45
Kaczor napisał/a:
No gleba będzie , ale powiem szczerze ze "jak na szczudłach" to troche przesadzone bo o dziwo dość nisko siedzi. Widziałem inne sztuki bez gleby i siedziały o wiele wyżej. Opony mam 205/45ZR17.
chyba jedyne mozliwe oponki na ta felge do tego auta ale fakt faktem ze ja tez spodziewalem sie gorszych efektow i mniejszego komfortu ale jest bardzo okej
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum