Rzeczywiscie, nikt takiego rezultatu nie przwidzial... Ja sie juz przyzwyczajałem do terminu 22-24 i nawet przestawilem o pare godzin wylot do Brukseli by byc jeszcze w niedziele. Poniewaz jest po rowno, sadze ze zdecyduje nie dogrywka a mozliwosci naszych partnerów w organizacji - jak to ustale to dam znac, pewnie do konca tego tygodnia. Na dzis bardziej prawdopodobny jest pozniejszy termin (mniej imprez konkurencyjnych). Pzdr Wismar
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 12:45 pm ]
************************* Z OSTATNIEJ CHWILI *************************
"Kluczowy partner" własnie potwierdził rezerwację "Kluczowego obiektu" na sobotę, 23.06.2007. Niniejszym ogłaszam wiec, że XI Zlot odbędzie się w terminie 22-24.06.2007, m.in. w okolicach Modlina, z bazą nad Zalewem Zegrzyńskim
Więcej już niebawem.
Pzdr Wismar
Czarita [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 17:50
to ja juz sie ciesze z tego terminy
zdecydowanie wygodniejszy...
Rzeczywiscie, nikt takiego rezultatu nie przwidzial... Ja sie juz przyzwyczajałem do terminu 22-24 i nawet przestawilem o pare godzin wylot do Brukseli by byc jeszcze w niedziele. Poniewaz jest po rowno, sadze ze zdecyduje nie dogrywka a mozliwosci naszych partnerów w organizacji - jak to ustale to dam znac, pewnie do konca tego tygodnia. Na dzis bardziej prawdopodobny jest pozniejszy termin (mniej imprez konkurencyjnych). Pzdr Wismar
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 12:45 pm ]
************************* Z OSTATNIEJ CHWILI *************************
"Kluczowy partner" własnie potwierdził rezerwację "Kluczowego obiektu" na sobotę, 23.06.2007. Niniejszym ogłaszam wiec, że XI Zlot odbędzie się w terminie 22-24.06.2007, m.in. w okolicach Modlina, z bazą nad Zalewem Zegrzyńskim
Więcej już niebawem.
Pzdr Wismar
JUPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIII :d:d
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zwyklle mniej więcej 2 tygodnie przed był koniec zapisów, ale podejrzewam, że nawet jak się trochę póxniej zdecydujesz, to nie bedzie tragedii i miejsce się znajdzie Zawsze jest jakaś rezerwa. A szczegółowa ankieta i formularz zgłoszeniowy będą niedługo na stronie klubowej
Formularz zgloszeniowy bedzie wisial dopiero po dlugim weekendzie niestety - chcemy w nim podac koszty dokladne, a to poki co jeszcze nie jest mozliwe.
%$#(^^&*^#*%#!!!!!!!!!!!!!!.....wiedziałem,że będę mieć znowu pod górkę i że wyjdzie ten termin który mi nie pasuje
No cóż,czekałem długo na swój I zlot ale egzaminy na zakończenie roku na studiach niestety ważniejsze.
PZDR
piątek tj 22.06 na 100% nie dam rady
sobota 23.06 powiedzmy że 50/50
niedziela 24.06 mogę do WAS zajrzeć na dziś dzień,ponieważ mam niby brak egzaminów ale po drodze (mamy jeszcze 2 m-ce) może coś wypaść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum