Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: < 1993
Czy po wymianie przegubów, kolumny kierowniczej konieczne jest sprawdzenie zbieżności ?
Poprzedni właściciel podobno wykonał takie naprawy....ale kierownica podczas jazdy prosto jest wykrzywiona.
Samo przestawienie kierownicy chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem?
podczas jazdy samochody nie ściąga w żadną stronę.[/scroll]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 17:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 20:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja bym tą zbieżność sprawdził na wszelki wypadek. Wymieniałem kiedyś przeguby/końcówki drążków (co prawda nie Rover) i mechanior nie wkręcił nowych tyle ile wykręcił stare. Skutek? Wykrzywiona kierownica i opony subtelnie wpier**** prawie w oczach
_________________ Pozdrawiam
Drooid
Ostatnio zmieniony przez drooid Sro Kwi 25, 2007 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Czy po wymianie przegubów, kolumny kierowniczej konieczne jest sprawdzenie zbieżności ?
Poprzedni właściciel podobno wykonał takie naprawy....ale kierownica podczas jazdy prosto jest wykrzywiona.
Samo przestawienie kierownicy chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem?
podczas jazdy samochody nie ściąga w żadną stronę.
Ja bym pojechał na ustawienie zbieżności (przy okazji ustawią poprawnie kierownicę).
drooid napisał/a:
opony wpieprzane prawie w oczach
Proponowałbym używać subtelniejszych określeń.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum