Witajcie
Jedzie ktoś do Poznania w najbliższy weekend na targi? Bo tak z Paulem pomyśleliśmy by zrobić jakiś spocik przy kawie. Co wy na to ?
A tu info to targach
Ja wybieram się tam prawdopodobnie w sobotę rano
P.S. Sobota i Niedziela niby wstęp wolny
Pozdrawiam Pablo
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiesz, to zależy od oczekiwań
W rejonie samych targów nie bardzo jest odpowiednie miejsce. To samo centrum
Jeśli będzie ładna pogoda to fajna okolica jest na Maltą (tor regatowy). Jest to jednak kawałek od centrum (wyjazd z centrum w kierunku na południową obwodnicę) i niestety wjazd nad Maltę jest płatny (na weekend chyba 7-8 PLN) ale są ogródki i można posiedzieć.
Ja na Motorshow MUSZĘ iść ze względu na dziecko
Ja planuję się wybrać, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Będę wiedział bliżej weekendu.
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 18:40
WojtekN napisał/a:
Ja na Motorshow MUSZĘ iść ze względu na dziecko
No mam to samo W sobotę ruszamy.
Co do miejsca - to WojtekN ma rację - samo centrum : ani gdzie zostawić autko, ani ceny, ani lokal.
Wszystko będzie nastawione na "gości targowych"
Ale do końca tygodnia może uda się coś wymyślić.
Ostatnio zmieniony przez bialy114 Pon Maj 07, 2007 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Jestem z Poznania i z przyjemnoscią sie spotkam w sobote, tyle ze targi mnie nie krecą, rozumiem ze pojedziecie na targi w sobote rano a potem byśmy sie spotkali, napiszcie o której godzinie byscie chcieli, a co do miejsca, jest ich wiele, ja bym proponował najpierw sptkac sie np. pod centrum handlowym M1 gdzie jest kawa, Mcdonalds, ale głownie to tam sie sptkac (zebrac) o ustalonej godinie, i potem gdzieś podjechac, na malte blisko i w wiele róznych miejsc. a M1 łatwoo znajdziecie, na ul. szwajcarskiej np. na przeciwko NorAuto. Z ronda rataje łatwo trafić. Odp jak wam to pasuje i ustalimy reszte, i wogóle ile osób znaczy aut bedzie
Myślę, że pomysł dobry. M1 - każdy Wam powie jak dojechać.
14.00 lub 15.00 byłaby chyba dobrą godziną. Jeśli są jakies inne propozycje - ja się dostosuję - bardziej trzeba myśleć o gościach.
W razie problemów, pytań, czy potrzeby pilotowania przez telefon - służę pomocą
507 175 987 Arek
No to zeby chłopaki połazili sobie po targach wystarczajaco długo i wszyscy wyrobili ze spokojem w pracy to proponuje o 15 lub 15.30 na M1. A jak bediecie juz na terenie M1 to na przeciwko NorAuto co juz znajdziecie napewno bez problemu. Niech kazdy powie która godzina lepsza i czy miejsce zbiórki jest ok, Hej. Czeniu a na 15.30 sie wyrobisz?
Pomimo wcześniejszych zapowiedzi, niestety nie pojawię się w Poznaniu. Zbyt duża odległość z Wrocławia. Więc na 1 dzień to nie ma sensu. Może innym razem, jeżeli załatwię sobie nocleg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum