Fajnie byłoby się spotkać na takim dużym zlocie. Możnaby sie też pościgać na 1/4 mili
Byłem w ubiegłym roku na tym zlocie. Oficjalnie był to zlot Klubu Honda Śląsk, jednak zjechała się prawie cała południowa Polska. Mam film z tego zlotu. Jak gdzieś zamieszczę to dam linka.
--------
Link do filmu:
download
14 min, 75mb
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 4:43 pm ]
Wow Znam go Widziałem jak powstawał od samego początku Został w ten sposób polakierowany w lakierni w której malował się mój R
heh czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje pozdrawiam
to może jeszcze jeden z Gliwic by się jeszcze załapał? Jak dożyję????????Ale ścigać sie mając automatyczną skrzynkę? Z zawodowymi ścigantami? Ale kupił nie kupił -potargować się można !A i te 15 pln to chyba nazbieram? Pomyślę? ?Pozdrawiam !
heh czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje pozdrawiam
Wstydził? ale w zadnym wypadku!! wrecz przeciwnie, po prostu myslalem ze jak umowimy sie wczesniej i wjedziemy razem to stac bedziemy tak czy siak kolo siebie a z rezerwacja to jest tak ze w sumie nie wiadomo ilu nas tam sie zjawi i w sumie glupio by wyszlo jak zarezerwuje sie sektor a przyjada 3 auta mysle ze jak zadeklaruje przyjazd tak z 10-15 to wtedy to ma sens w kazdym razie jesli chodzi o jakiekolwiek spotkanie czy akcje tego typu to ja jestem zawsze chetny
ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac>
ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac>
nie ma problemu tylko musze znac ilosc samochodow ktore przyjade znaszego klubu
zaczyna się robić ciekawie z frekwencją ŁĄCZNIE ZE MNĄ było by nas okrągła DYSZKA
emes napisał/a:
To ja też o tym pomyślę i postaram się przyjechać
emes Ty nie myśl tylko pociągnij za sobą ludzi z wrocka i okolic.
To mogła by być tak jakby wigilija zlotu ogólnopolskiego-Modlin.
Czuje to w m*czu że bedzie ciekawie, nie byłem jeszcze na takiej imprezce i myśle że nie może mnie braknąć
bula21 napisał/a:
...musze znac ilosc samochodow ktore przyjade znaszego klubu
bula21 wstępnie możesz mnie dopisać do listy, ostatecznie dam znać za pare dni, jak załatwie UT.
może z opolskiego ktoś się przyłączy
emes gdybyś/cie jechał/li to po drodze na autobanie bym się dołączył na wysokości za G.Św.Anny
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
kqba ?
Jaguar77
fenster
marcel_n
Revolt
zibi-gliwice ?
emes ?
radekz ?
Tomaszi
bula21 +mysle ze 3 auta beda
to poprosze jeszcze o potwierdzenie wszystkich sektor bede rezerwowal dopiero w polowie tygodnia mam nadzieje ze cos bedzie jeszcze i ze bede miec juz 100% liste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum