Wysłany: Pon Maj 14, 2007 14:35 Warszawa - spot rodzinny?
Witam wszystkich,
wczoraj udałem się na Bemowo i chyba po raz pierwszy od dawna nikogo nie było... fakt dotarłem dopiero koło 21-wszej. Szkoda.
Nie o tym jednak chciałem. Pomyślałem, że może ta późna pora sporo ludzi odstrasza. Może wartoby ją zmienić na nieco wcześniejszą, może nawet taką, która umożliwiałaby przyjechanie z młodszym towarzystwem (dzieciakami).
Miejsce też może dostosować, żeby z okazji tego, że jest nieco cieplej to zrobić.. hmm. grilla niedzielnego itp - da grasso jest OK w zimniejsze dni itp, bo zawsze można się schować i rozgrzać + spożyć
Co o tym sądzicie? Wydaje mi się, że w tej chwili sytuacja stolicy jeśli chodzi o spoty jest dość mizerna patrząc na inne miasta
Ew. proponuję przedyskutować sprawę na najbliższym spocie, na którym mam nadzieje frekwencja będzie większa niż w tym tygodniu
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 14:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Masz racje, trzeba jezdzic do innych miast zeby sie spotkac z Roverkowiczami
A tak na powaznie, to Macka akurat nie ma, ja wczoraj wieczorem wrocilem do Wawy dopiero, niektorzy zmeczeni praca byli...
Ale wiesz, nie o to mi chodzi, że Was nie było, bo Ciebie się nie spodziewałem, bo wiedziałem, że jesteś w Poznaniu, a Maciek też coś wsponiał w zeszłym tyg. że go może nie być. Nie ma problemu.
btw. Kruchy ty zdrajco Do Poznania się jeździ zamiast podtrzymywać wątłe frekwencyjnie stolicowe spoty
Chodzi mi tylko o rozpropagowanie spotów, żeby pojawiało się więcej ludzi, chociaż takie 3-4 osobowe spociki też są super
W niedziele przed poludniem bylem juz w drodze z Poznania do Wroclawia Planowalem zrobic 2 ew 3 spoty w jeden weekend
Niestety mialem po drodze mala przeszkode i zawrocilem do wawy
Mnie tez nie bylo w sobote ale z innych powodow
Bardzo bylbym za inna godzina i np. jakas taka wczesniejsza.
Moznaby nagrac jakis fajny filmik Ale z tego co widze to taka zabawa podoba sie tylko mnie i Michalep'owi Inni wola nocne spotkanie i zarcie pizzy
Chetnie tez by mi pasowal inny dzien niz niedziela. W niedziele czesto mam zorganizowany czas i trudno jest mi go przesunac.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ehh, chwila nieuwagi, za dlugo patrzylem sie w lewo czy nic nie jedzie
Ale nic strasznego, zderzak popekal na szpachli, sporo jej juz bylo, a przy okazji wymienie blotnik, bo tez nie byl w najlepszym stanie.
...Bardzo bylbym za inna godzina i np. jakas taka wczesniejsza.
Moznaby nagrac jakis fajny filmik Ale z tego co widze to taka zabawa podoba sie tylko mnie i Michalep'owi Inni wola nocne spotkanie i zarcie pizzy
Chetnie tez by mi pasowal inny dzien niz niedziela. W niedziele czesto mam zorganizowany czas i trudno jest mi go przesunac.
Ja popieram przedmówcę w całej rozciągłości .
U mnie niedziela wieczór prawie zawsze "mocno" zajęta. Gdyby chociaż to była wcześniejsza godzina i jeszcze sobota, to bym się chętnie przyturlał moim roverkiem.
Pozdrawiam,
To co widac to juz po naprostowaniu, musialem oderwac zderzak z mocowan bo jedna sruba nie chciala puscic Ale i tak jest do wymiany. A jechac musialem.
Ten drugi prawie nie ucierpial, zgiete mocowanie zderzaka i delikatnie pas tylny.
Ja jak najbardziej się piszę na spoty mobilne, tylko coś mało o tym słychać. Chętnie bym się z Wami przejechał. Dajcie tylko znać (GG/ICQ w sygnaturce).
Może zróbmy tak. Spotkajmy się w niedzielę o zwykłej porze na Bemowie i się ustali co i jak. Będzie napewno wygodniej niż sru Forum Tylko żeby to miało sens, to fajnie gdyby tym razem pojawiło się więcej osób.
jeśli o mnie chodzi to okazało się niestety, że w tym tygodniu pora wcześniejsza niż 20-sta jest dla mnie nierealna... Więc może spocik "rodzinny" przełóżmy na przyszły tydzień - wtedy będę miał całą niedzielę do dyspozycji (rodzinka też). Możemy się tak umówić?
Czekam też na jakieś propozycje odnośnie lokalizacji. Czy zostajemy na Bemowie czy na przykład spotakmy się w innym bardziej zielonym i grillowo-sprzyjającym terenie np. Kampinos. Co do dokładnego terminu to proponuję 27.05 godzina 15-sta.
Jeśli mówisz o najbliższej niedzieli w sensie jutro to dojadę pewnie koło 21-wszej... jak zwykle, gdyż dziecię moje idzie spać w tychże okolicach
Tak czy inaczej będę. Zostawcie mi kawałek pizzy
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Maj 19, 2007 9:59 pm ]
MaReK weż może kamerkę. Jak już się posilimy to może wyruszymy na jakiś objazd miasta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum