Zależy jakie masz wnętrze samochodu jak czarne to białe ewentualnie kremowe tarcze dałyby sportowego efektu, bo przypuszczam że o to Ci chodzi.
Cytat:
dla wszytkich tarcz jedna zasada: świeci tylko grafika - tarcza czarna czy kolorowa nie przepuszcza światła z deski rozdzielczej!!!
Montowaliśmy u znajomego w golfie (nawet mu zamawiałem takie) musiał malować wskazówki i zakładać LEDy (niebieskie) oświetlające z góry na zegary. Do golfa może i oki ale w Roverku no nie wiem. Te auta kojarzą mi się z klasyką, są takie... hm dystyngowane.
Osobiście podoba mi się podświetlenie tarcz (mam czarne- standard) od tyłu, nie z góry. Jak spaliły mi się żaróweczki górne to stwierdziłem że tak wygląda lepiej.
Są gusta i guściki, każdy ma swoją filozofie. Mnie zainspirowały takie zegary (foto w moim poście)
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
ja wlasnie chce kupic te zegary od tego kolesia, ale w wersji kremowy mat i podswietlenie pomaranczowe, wyslalem juz w innym temacie zdjecie jak by to mniej wiecej wygladalo, plus do tego chce dodac ramki chromowane - mysle ze bedzie piekny efekt
Ogólnie nie przepadam za jasnymi zegarami, ale aluramki są bardzo OK i wydaje mi się, że w R600 same aluramki wystarczą. Tak jak w TYM WĄTKU u Białego114 lub wczeniej u Bukowego Ale to tylko moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum