Wysłany: Sob Maj 19, 2007 21:38 Zaproszenie na Dni Zatora
Witam wszystkich śledzących to forum
Proszę o zgłaszanie się na zlocik przy okazji Dni Zatora
dla nieuświadomionych mapka
co jest istotne
to że mam dwa tygodnie na określenie się czy chcemy byc w oficjalnym programie Dni Zatora czy chcemy sobie to zrobić pokątnie :-(
z oficjalnym wpisaniem w program wiąże się prestiż taki jak przejechanie wokół rynku i super miejsce do parkowania pod Zamkiem
myślę że promocja marki byłaby świetna, gdyby jeszcze dorobić do każdego Roverka tabliczkę z info o modelu i danych technicznych to byłaby rewelka - myślę że jest to najlepszy sposób na statutowe popularyzowanie marki i przybliżanie jej potencjalnym użytkowinkom
zabawa podczas Dni Zatora zawsze jest świetna,
zawsze odwiedzaja nas przyjeciele z Węgier, jest jakaś gwiazda (no może mniejszego formatu ale zawsze) w tym roku będą to Leszcze
no cóż więcej mogę powiedzieć kilka osób może bywało na tym święcie więc może zareklamują ja jeszcze tylko dodam że impreza trwa od piątku 6 lipca do niedzieli 8 lipca a spotkanie planujemy na godzinę 16 7 lipca co nie znaczy że nie można przyjechac wcześniej i wyjechac później (służę pomocą w załatwienu noclegu)
pozdrawiam i czekam na zgłoszenia
tu jest link do programu
http://www.zator.iap.pl/i...i&nrwiad=118989
_________________ Ant
był: R200 Anthracite
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 21:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 22:53
Co prawda jeszcze nie mam autka,ale to już tylko kwestia czasu,więc możesz mnie liczyć,tym bardziej,że mam do Zatora tyle,że nawet pieszo bym trafił :) .
Ze swej strony mogę dodać,ludkowie,że warto się wybrać,bardzo ładne miasteczko,o wiekowych tradycjach....no i BARDZO MILI LUDZIE :)
_________________ Był Roverek....i jeszcze będzie !
Ja zawitam na 100%. Opcja oficjalna jak najbardziej. Mogę zadeklarować swoją pomoc w stworzeniu tabliczek. A same "Dni Zatora" i "Święto Karpia" polecam jak najbardziej - wiele atrakcji i świetna, małomiasteczkowa (w dobrym tego słowa znaczeniu) atmosfera.
Ja zawitam na 100%. Opcja oficjalna jak najbardziej. Mogę zadeklarować swoją pomoc w stworzeniu tabliczek. A same "Dni Zatora" i "Święto Karpia" polecam jak najbardziej - wiele atrakcji i świetna, małomiasteczkowa (w dobrym tego słowa znaczeniu) atmosfera.
dzieki za ciepłe słowa !
więc zabieramy się do pracy!!!
pozdrawiam
i zachęcam gorąco raz jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum