Zdecydowałem się na Roverka pomimo ostrzeżeń rodziny i znajomych (argumenty znane Wam wszystkim). Póki co nie mam żadnych problemów technicznych. No może był jeden: drobny wyciek płynu chłodzącego (trudno było go znależć - 0,5 l/miesiąc). Mam nadzieję, że poziom awaryjności się nie zwiększy.
Jestem ciekaw, czy na forum są inni użytkownicy tej wersji nadwoziowej R45. Będę też szukać na forum informacji o moim dieslu, bo chyba taka sama jednostka napędowa była montowana w modelach sprzed 2005r.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Barcik
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 22:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
... masz chyba jedną z najnowszych furek na tym forum
Prawdę mówiąc tego się trochę obawiałem
Z jednej strony to powód do dumy mieć 2-letniego Roverka i w dodatku ostatni model oryginalnie angielski. Z drugiej strony będę "przecierać szlak" w razie jakichkolwiek problemów technicznych. Liczę jednak na Wasze doświadczenie z roverowymi wyrobami. Póki co młody wiek autka daje mi kredyt czasu
W uzupełnieniu informacji technicznych dodam, że mój Roverek ma - jak na dzisiejsze standardy - tylko podstawowe wyposażenie, a więc elektryczne lusterka i szyby (przód), ręczna klima, 4 poduszki. Marzyły mi się jeszcze reflektory przeciwmgłowe i czujniki cofania (wyposażenie z wersji Charme), ale ktoś mnie ubiegł u Batzicka
bialy114 napisał/a:
Witaj !
Do zobaczenia na asfalcie
Liczę, że na następny mini-spot zjawicie się obowiązkowo (Ty i Twój Roverek)
Właśnie przejrzałem forumowy dział o spotkaniach i z "przerażeniem" przeczytałem, że tydzień temu, prawie pod moim nosem (mieszakam na Ratajach), odbyło spotkanie! No trudno. Mam nadzieję, że następnego nie przegapię.
Z pewnością przyjadę na jakiś zlot ogólnopolski, ale na najbliższy (24.06) niestety nie. W tenże weekend muszę być na szkoleniu, na które mnie firma wysyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum