Wysłany: Pią Maj 18, 2007 21:06 woj. łódzkie i okolice 27 maj 2007
nie wiem jak Wy, ale ja zastanawiam się nad takim malutkim spocikiem w ostatnią niedzielę maja
...niestety poprzednie nasze spotkanie nie do końca wyszło należycie ,a w końcu troszku nas w Łodzi jest ...
może tym razem dopiszą i frekwencja i pogoda ... miejsce do ustalenia, a i data sztywną nie jest
... proponuję zabrać rodziny "celem lepszego samopoczucia" (rodziny pójdą na spacerek, a my sobie pooglądamy nasze autka ) - to oczywiście tylko taka luźna sugestia
i rzecz niemal najważniejsza : do nas wszyscy mają blisko więc czujcie się wszyscy zaproszeni
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 21:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli postawicie na w miarę ranne godziny, jak ostatnio, to postaram się stawić choć by na chwilę, bo później kinderbal u chrześniaka
Myślę, ze co do miejsca to Wycieczkowa była by ok.
_________________ Wszystko dla ludzi, byle z głową.
to już jest nas troje
...czekamy na kolejnych uczestników z Łodzi, województwa i okolic ... nie dalszych jednak jak Świnoujście, Suwałki, Bogatynia lub Ustrzyki Dolne
...a przy tej okazji nawet avatarek na "Łódzki" sobie zmieniłem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
A ja zapomniałem o jednym ważnym fakcie, czy w ogóle bylibyśmy w stanie spotkać się 27 maja ? Przypominam, że 26 jest Dzień Matki i pewnie co poniektórzy nie będą mogli na drugi dzień prowadzić ...
Czyli co, przekładamy nasz spocik na termin późniejszy ?
Mieszkamy z moim roverkiem w Sulejowie (k. Piotrkowa Tryb) i właśnie o 11.00 minęły mnie na drodze w kierunku Podklasztorza trzy roverki!!! Czy to jakiś zlot, czy ktoś coś wie, bo ja niestety jachałam do pracy Ale jakby jakieś "łódzkie" spotkanie to następnym razem jestem za.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum