Jak to jest z tą opłatą za zlot? Jako sympatyk podane jest że do zapłaty 60 zł za autko, płatne na miejscu, od 53 do 70 zł za pokój, jeżeli zostaje na noc i 15-35 zł za posiłki, zakładając że będę je brał. Pytanie jest takie - jeżeli jadę z jedną osobą przyjeżdżam na sobotę i niedzielę, wynajmuję pokój dwu osobowy i uczestniczę w grillu to ile mam przelać na konto? z moich obliczeń wynika że 196 zł. Czy dobrze liczę? I najważniejsze pytanie - na jakie konto trzeba wpłacić pieniądze?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 23:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z moich obliczeń wynika że 196 zł. Czy dobrze liczę?
no w/g mnie to powinno byc tak
przyjezdzasz w sobote wiec
60 zl samochod
jedno miejsce w pokoju dwuosobowym czyli 53zl
gril kolacja impreza 35 zl
sniadanie niedziela 15 zl
razem 163zl
a BTW czego pokoj jedno osobowy jest drozszy niz dwu
bardziej sie oplaca brac wtedy towarzysza i wynajmowac razem dwuosobowy
chyba ze w przypadku dwoch osob trzeba brac 2 miejcsa w pokoju dwuosobowym czyli 2X53
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
sledzik, a ktora praga?
Jezdzisz w okolicach mostu siekierkowskiego?
Pokaz w avatarze albo w jakims linku fotke do swojego dylizansu i podaj mi ze dwie pierwsze literki tab. rej. Jak Cie kiedys przyuwaze to Cie tradycyjnie obtrabie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Praga Południe, w okolicach mostu też mnie można zobaczyć. Nie mam jeszcze fotek autka w sieci, ale muszę z tym nadrobić. Tablice jak to na pradze WFxxxxx, charakterystyczne są srebrne (białe) światła z tyłu. A Ciebie MaReK gdzie można spotkać?
Sledzik strasznego oftopa robimy w tym watku i zaraz nas Piter z Brt objada
Mnie mozna spotkac szalejacego po tarchominie, po wale miedz. po sadybie, moscie itp.
Ale czasami nachodzi mnie faza, ze jezdze sobie ot tak po miescie (szukajac roverkow oczywiscie). Napisz mi gdzie parkujesz, to Ci sprawie fotki w sieci
Pozdrowka,
Ps. Moze na Prywatne Wiadomosci sie przeniesiemy?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum