Ankieta weryfikująca obeność na zlocie w Jachrance
Czy wybierasz się na ogólnopolski zlot?? Odpowiedź jest ostateczna i powiązana z nickiem w celu okreslenia kto z klubowiczów / sympatyków ma zamiar zjawić się na zlocie.
więc mogę spokojnie wracać i znowu przyjechać jakby co
Na pierwszym moim zlocie ogólnopolskim byłem 3 tygodnie po kupnie Roverka.
Spotkanie również było w Jachrance, więc założyłem, że z Wawy przyjadę na 2-3 h w sobotę, tak koło 10 rano, żeby na obiad wrócić do domu.
Wróciłem 4 nad ranem tylko po to, żeby o 9 pojechać spowrotem na przejazd z Jachranki do CH Bemowo i siedzieć tam chyba do 18.
I strasznie żałowałem, że nie nocuję.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja planuje wpaść na Sobotę na Rajd i zostać do wieczorka
Jak mi się uda akurat okazuje się, że mam wolne więc jak uda mi się "wypożyczyć" R od taty, to wpadne
Na pierwszym moim zlocie ogólnopolskim byłem 3 tygodnie po kupnie Roverka.
Ja na moj pierwszy zlot trafilem do Miedzianej I cale szczescie ze pojechalem w piatek A nie znalem wtedy kompletnie nikogo... nie bylo takiej komunikacji jak teraz na forum. No i od tego czasu na kazdym zlocie jestem od piatku do niedzieli
Kolejny ZR z Warszawy i jeszcze w nim nie siedzialem
Ja tam jestem 10km od miejsca zlotu i jakos bede tam nocowal
Pozdrawiam,
jeżeli niebo nie spadnie nam na głowy to będę na pewno (chociażby po to, żeby m.in. zostać honorowym "członkiem" ) i będziesz mieć okazję aby usiąść (za drobną opłatą oczywiście - w końcu trzeba jakoś uzbierać na to członkostwo )
W kwestii formalnej przypominam, że zostały 2 (dwa) dni na dopisanie sie do listy
Hmm....
Mój problem polega na tym, że pracodawca zatroszczył się o moje weekendy w lato i w ten "Zlotowy" weekend muszę być w Częstochowie i Zagórowie. Próbuje jednak wykombinować coś, aby być na Zlocie przynajmniej w piątek i ewentualnie przenocować do soboty. Wszystko jednak wisi po wielkim znakiem zapytania i wyjaśni się dopiero około środy - stąd moje pytanie: czy nie zapisując sie na Zlot, a przyjeżdżając - będą jakieś miejsca noclegowe wolne i jeśli tak, to w tej cenie co w formularzu?
W razie co mozesz spac w moim swiezo polakierowanym bolidzie
Dziękuję za gościnność, ale jak świeżo polakierowany to raczej nie skorzystam - od zapachu lakieru jeszcze halucynacji dostanę i mogę się stać niebezpieczny
dostałem wczoraj automatycznego (chyba) maila z info o ostatniej możliwości zapisania się na zlot i trochę zbiło mnie to z tropu, ponieważ, jak mi się wydawało, zapisałem się na zlocik na głównej stronie
wybrałem tylko opcję samej obecności i byłem na liście
i teraz nie wiem czy ten mejl jest automatycznie wysyłany do każdego sympatyka/klubowicza czy po prostu nie jestem w końcu na tej liście
moze warto po prostu zamknac zapisy na zlot (jest tako opcja w module - zlot aktywny TAK/NIE) a nie od razu zdejmowac cala strone zlot.php...? (przynajmniej ja jej nie widze)
Mozna by wowczas sprawdzac kto jest zapisany a kto nie...
moze warto po prostu zamknac zapisy na zlot (jest tako opcja w module - zlot aktywny TAK/NIE) a nie od razu zdejmowac cala strone zlot.php...? (przynajmniej ja jej nie widze)
Mozna by wowczas sprawdzac kto jest zapisany a kto nie...
Heh no właśnie tez chciałem dziś popatrzeć kto ostatecznie jest zapisany a tu kiszka
Ja też szukałem listy zapisanych Zaskoczyła mnie liczba zapisanych, będą 44 Roverki
trzeba pamietac, ze czesc Klubowiczow juz nie jezdzi samochodami spod znaku R, wiec liczba zapisanych moze sie nie przekladac dokladnie na ilosc roverow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum