No wskazóweczki idą ślicznie!!! Tez myślałem nad benzynka (nigdy wcześniej nie miałem diesla) ale wiesz - wzięła górę ekonomia porostu dużo jeżdżę i dużo tankuje:)
[ Dodano: Sro Cze 13, 2007 8:51 pm ]
Kompletnie nie radze sobie na tym forum Jeśli bys mógł to prześlij mi konkretnego linka bo nie mogę sie tu odnaleźć narazie.
_________________ novy24
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 19:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No mój to przy takiej jeździe jest strasznie paliwożerny, a SDI to myśle że max 7L Ci spali ale stawiam na 5,5L z tego co czytałem o tym samochodziku.
Ja też wolałbym SDI, poświęciłbym ten dźwięk i hardcore powyżej 5tys obr, dla stabilnego i mocnego dieselka.
Powiem Ci ze Roverek jak Roverek - zawsze mi sie podobał 9w tym przedziale cenowym) ale jak sie tym dieselkiem przejechałem to byłem w szoku że to się tak zbiera
[ Dodano: Sro Cze 13, 2007 9:00 pm ]
A ty długo juz znasz ta marke?
Roverka 200 zobaczyłem pierwszy raz jakieś 7 lat temu niżej mnie ma sąsiad. A mam roverka od lutego i intensywnie dowiaduje się na jego temat wielu rzeczy, utwierdzając się w przekonaniu, że zrobiłem dobrze kupując właśnie ten model
Jestem bardzo zadowolony to wszystko co mogę powiedzieć na temat tego autka
Zawieszenie jak w wersalce (pływa na nierównościach) ale próbowałem się ścigać i dobrze trzyma w zakrętach, nic nie robiłem. Wydaje mi się, że w SDI jest mocniejsze zawieszenie niż w 1.4. Oprócz tego co trzeba (rozrząd, oleje itd) nic nie robiłem, wszystko było ok.
W SDi są inne sprężyny z przodu i dołożony stabilizator z tyłu. Jesli chodzi o spalanie to ja nawet do 9 dojechałem ale to było ostrą zimą. Normalnie po mieście to miedzy 7 a 8. w trasie 5,5 - 6. No i się zbiera niejeden się zdziwił
Z tym zdziwieniem to ja sie z Toba w pełni zgadzam Dzięki za info Jako coś kiedyś będziesz chciał wiedzieć o Golfie II to służe pomocą he he he he - jestem ekspertem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum