Być może ja pojade ale tak na jeden dzień, nie zapisywałem się więc nie wiem czy się nocleg znajdzie. Prawdopodobnie mam gdzieś wtedy egzamin (studiuje w Kielcach więc mam jakies 220km). A Ty jedziesz?
Być może ja pojade ale tak na jeden dzień, nie zapisywałem się więc nie wiem czy się nocleg znajdzie. Prawdopodobnie mam gdzieś wtedy egzamin (studiuje w Kielcach więc mam jakies 220km). A Ty jedziesz?
No prosze co za zbieg okoliczności - ja też studiuje w Kielcach ale akurat nie mam wtedy zdjazu więc lece na cały ZLOT. Nie wiem jeszcze czym (114 czy 400) ale jade napewno a do Kielc lece za ok godzine i zacznie sie Mortal Kombat - ezgamin z Wstępu do litearuroznawstwa i Kultury angielskiego obszaru językowego
Nie wiem co mnie napadło, że sie mi zachciało drugiego kierunku
Stalowa Wola pozdrawia Pilzno, bede na zlocie z tym ze na codzien stacjonuje w Wawie (studia itp) wiec wspolna trasa nie wchodzi w gre. Milo bedzie zobaczyc kogos z podkarpacia.
Stalowa Wola pozdrawia Pilzno, bede na zlocie z tym ze na codzien stacjonuje w Wawie (studia itp) wiec wspolna trasa nie wchodzi w gre. Milo bedzie zobaczyc kogos z podkarpacia.
Dzieki i równiez pozdrawiam. Wybierasz sie na cały zlot? Ja przed Zlotem jade do Wawy podpiąc sie pod kompa i doprogramować pilota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum