Wysłany: Pon Maj 07, 2007 00:43 opolanie planują trase na zlot do Modlina
Pytanie czy ktokolwiek z regionu opolskiego się wybiera.
Nie wierze, że na tak wielkim obszarze nie ma ani jednego klubowicza, sympatyka, kogokolwiek jeżdżącego marką R nie zamierzającego skoczyć na zlocik
Opolanie zbierzmy się i pokażmy, że nie jest nas mało
... a tak planowałem trasę żeby się przyłączyć do jakiejś grupy...
Wyjeżdżam w piątek o 5.00 rano do wawki do kuzynostwa żonki, tak że sam se będę pomykał trasą (kędzierzyn->częstochowa->warszawa) na jakąś chwile przed wszystkimi.
Z wawy do Jachranki dotoczę się popołudniu.
Do zobaczenia na miejscu.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie kontaktowałem się z nim, bo nie podał mi jeszcze swojego telefonu. Ale ZTCP to ktoś mówił na grillu, że wyjeżdżamy o 12:00, bo wtedy Vit0 będzie mógł jechać z nami.
w koncu dogrzebalem sie do watku o mnie (sorki Walkie... juz nadrabiam zaleglosci z forum)
czy Wy chcecie jechac przez bielany czy przez wroclaw wschodni? start jest przy PolMotors wiec domyslam sie, ze przez wroclaw wschodni.
ja pracuje na bielanach prawie i zanim wy wyjedziecie na autostrade przez wroclaw wschodni to ja juz tam dojade A4 z bielan. moze moglibysmy sie zgadac tak, ze spotkalibysmy sie na zjezdzie na wroclaw wschodni? nie oplaca mi sie jechac przez cale miasto po to, zeby wracac na A4 tylko innym zjazdem. Chyba ze na Kamiennej beda jeszcze jakies ustalenia dodatkowe?
nie chce mieszac w planach... juz i tak namieszalem ... tylko pytam
pozdro
_________________ God, root - what's the difference?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum