mus to mus, ja jak widze inne roverki to zawsze macham. czasem jak a kosmitke sie gapia.
kiedys w Krakowie pomachalam kolesiowi w innym roverku jadacym z naprzeciwka a kolo z wrazenia kierownice puscil, musialam uciekac bo by mnie zahaczyl
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 11:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przewodnik [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 11:37
Dobra, dobra znowu zaczynacie ? O.K. ku pokrzepieniu serc zwierzę się Wam że model 75 newet wpada w moje oko Ale zaznaczam ! Nie zmieniam wyznania
hehe, zarty zartami ale wiadomo, ze kazdy ma swoja marke, lub po prostu jezdzi tym co ma.
W moim wypadku bylo tak, ze Rover spodobal sie przez przypadek i przez mity krazace wokol tego auta nie do konca bylem przekonany do tej marki i myslalem nad jakims francuzem. R200 pojawilo sie zupelnie przez przypadek jak ogladalismy Megane Coupe. 3 godziny pozniej byl nasz A pozniej znalazlem roverki.pl, owczesne grupy dyskusyjne i sie wkrecilem... i tak mi jakos zostalo
_________________ God, root - what's the difference?
Przewodnik [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 12:03
Ja w swoim życiu latałem już różnymi wyścigówkami ale pamiętam jak miałem może z 17 - 18 lat i jechałem taksówką z PKP do domu. Nagle dotarło do mnie że jadę samochodem ale w środku jest totalna cisza radio gra sobie cichutko, fotel BARDZO wygodny no i olśniło mnie ... pomyślałem sobie: musze mieć taką furę był to oczywiście Merc ! Niedawno finanse pozwoliły na zakup no i jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem
AndrewS: prosze nie uzywac slow uznawanych za wulgarne na forum, nastepnym razem bedzie ostrzezenie
Ostatnio zmieniony przez AndrewS Pon Cze 25, 2007 13:54, w całości zmieniany 1 raz
w środku jest totalna cisza radio gra sobie cichutko, fotel fajnie wygodny
to prawda.... kiedys tez jechalem mercem...
ale mam rower.... i Rovera.... i jest fajnie
_________________ God, root - what's the difference?
Przewodnik [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 12:25
Na razie koleżanki i koledzy spadam bo miło się z Wami gada ale tak czy inaczej ja jestem w pracy i biurko mi się zapełnia "tematami"
Pozdrawiam Was serdecznie !
To podobnie jak ja Dzisiaj skupiłem się raczej na forum i oglądaniu zdjęć ze zlotu w Jachrance
Chyba wyjdę wcześniej z pracy, bo już chyba za dużo nie zrobię
Hehe... Mam dziś to samo Idę do domku
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum