nie
pomieszaly mi sie felgi i wydawalo mi sie na pierwszy rzut oka, ze to auto to Yogiego, ale rzeczywiscie nie stalo kolo mnie, a tam dalej widze swoje - jedyne bordowe auto na zlocie. Po uwadze emesa przekalkulowalem jeszcze raz i okazalo sie, ze obok mnie zaparkowal MaReK autem Violli. No ale wracajac do tematu to nie ma tam w lewym przednim kole nakretki
_________________ God, root - what's the difference?
ej, to chyba nie moja bryka co?
ponieważ JA sobie takiego zdjęcia NIE przypominam
Twoja bryka... stales obok, ale zaoferowany byles bracia roverkowa i nie widziales jak cichaczem Violla wpadla w slimaka z Twoim MG i macala jego gole cylindry
Pozdrowka,
Ps.
A Ty podobno nie piles
[ Dodano: Pon Lip 02, 2007 10:21 pm ]
Vit0 napisał/a:
No ale wracajac do tematu to nie ma tam w lewym przednim kole nakretki
Ano ni ma Ulegla zmasakrowaniu jak jeden kolega zmienial kolo Violli w czasie kiedy ja bylem "niedysponowany"
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
echh trochę późno ale w końcu udało wywołać mi się film i zdiątka już Brt wklikuje w galerię na stronie klubowej.
Beznadziejnie co nie które wyszły -skany z wywołanych fotek u fotografa- a i mój zmysł fotopstrykacza momentami szwankował (to chyba ta przestrzeń pustynna), a co niektóre pstrykała żona.
Chyba jako ostatni dodaję fotki ze zlotu zapraszam do oblukania i komentowania.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum