Wysłany: Nie Lip 08, 2007 17:43 Spot we Wrocławiu - sobota, 14 lipca
Kolejny spot we Wrocławiu - sobota, 14 lipca, w formie takiej, jak ostatnio, czyli grill w Sielskiej Dolinie na Kiełczowie Dodam, że mamy już kilka chętnych osób
Co o tym myślicie?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 17:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok - to juz wiem z pierwszego posta Ale co to jest - knajpa, restauracja czy łąka po ktorej bede mogł pobiegać w rajtuzach za balonikiem (rozmarzylem sie...)...?
Ponieważ istnieje pewna szansa, że też się pojawię (o ile Wielkopolanina przyjmiecie ), to wdzięczny byłbym za jakieś dokładniejsze namiary na ów Kiełczów
Paul, na wylotówce na Wawę jest zakręt w prawo na Psie Pole, następnie jest kierunkowskaz na Liełczów, a dalej to nie wiem Można też pytać i szukać cmentarza, bo jest po drodze zaraz za Psim Polem M<yślę ,że ktośz Wroca zapoda mapkę z zaznaczonym miejscem spotu
Może sie tez uda przyjąć nie-wielkopolanina z wielkopolski
Już najwyższy czas z mojej strony sie pojawić (o ile można)
i mam nadzieje ze z wilczurkiem-miniaturką bardzo nie narozrabiamy
Postaram się opracować mapę dojazdu. Możliwe jest też spotkanie we Wrocławiu, a następnie wspólny wyjazd do Kiełczowa. To nie jest daleko, a droga nie jest też specjalnie trudna, chociaż ostatnio mieliśmy problemy, żeby tam trafić Ale pytając bez problemu można uzyskać odpowiednie informacje nawigacyjne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum