Popieram kolegów jako że jestem posiadaczem też freelandera z fajnym silnikiem rovera, byłem na forum landrovera ale nie ubliżając nikomu tam są chyba same buraki zapatrzone w swoje disko i defendery kupione za 10 najwyżej 15 tyś i dla nich freelander to "gówno plastikowe przynoszące wstyd dla marki landrover.
Hym to forum offroaderów a trzeba przyznać że freelander do nich nie należy. Co nie usprawiedliwia wypowiedzi na takim poziomie jak sie pojawiają. A do tego nabijają sie z naszego forum. Chyba im sie wydają że mają najlepsze samochody na świecie a do tego pozjadali wszystkie rozumy. Lepiej na nich nie zwracać uwagi bo zresztą nie warto.
No, faktycznie specyficzne towarzycho
Od razu nasuwa mi skojarzenie z przysłowiowym już "ABS'em" z dresmobila, dla którego tylko jego fura to samochód a reszta to taczki
Zawsze uważałem, że nie ma nic gorszego od fanatyzmu a to jest dowód
Potrzebowałbym schemat elektryczny do Freelandera a konkretnie interesuje mnie tak trywialnie mówiąc: który to kabelek jest odpowiedzialny za sygnał odblokowujący immobilajzer ? Mam w komputerze już wypinowany immo ale nie mam odciętego kabelka od odbiornika i zakłóca mi sygnał. Ech skomplikowane ale mam nadzieje że ktoś mnie zrozumiał i mi pomoże.
Potrzebowałbym schemat elektryczny do Freelandera a konkretnie interesuje mnie tak trywialnie mówiąc: który to kabelek jest odpowiedzialny za sygnał odblokowujący immobilajzer ? Mam w komputerze już wypinowany immo ale nie mam odciętego kabelka od odbiornika i zakłóca mi sygnał. Ech skomplikowane ale mam nadzieje że ktoś mnie zrozumiał i mi pomoże.
Obawiam się, że ROVERkowicze nie są w posiadaniu schematów elektrycznych do LR...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Obawiam się, że ROVERkowicze nie są w posiadaniu schematów elektrycznych do LR...
no to schemat z 400tki z tym silnikiem może by podszedł? Bo tam jest silnik z Rovera w tej frelce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum