ABS się nie świeci, srs się nie świeci, check się raz świecił ze dwie godziny jak zaryłam dziobem w wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką kałużę. Tyłek (bo d u p a się wyznaczkuje) - nie mam żadnych poduszek. Znaczy zapewne były i nie działają.
A my z Violla nie moglismy sie oprzec pokusie obejrzenia Twojego R na zywo
No coz... wyglada inaczej Twoj roverek Jest inny, ale wciaz ma ladna sylwetke
Spasowanie przodu po ciemku wygladalo na nawet znosne
To jest wojskowa zielen? Mi to wyglada na kremowy
O ile to Twoje (rej. WH ) ?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
że kremowy?? Nie obrażaj rzęchowoza!!!! spasowany jest FATALNIE jeśli chodzi o przednią klapę vel kaczy dziób
to jest taki sam lakier jakim maluje się auta w wojsku, te co jadą do Iraku i te które są na wojskowych sprzętach. Twardy, matowy, ciężko się ściera i trudno go znaleźć. Pod latarniami rzeczywiście obiera nieco kremowawy odcień
wygląda inaczej ale najważniejsze jest że nie jest powgniatany. Jak mój P. zaczał nim jeździć (tylko mu tego przypadkiem nie mówcie) to R się zbuntował, wyskoczył sobie z jedynki i zjechał z górki w dupsko innemu samochodowi na Rydygiera. potem P mu załatwił błotnik z przudu że lakier zlazł i sie pokazała srebrna blacha, potem facet jakiś, bezpłciową skodą kombi wjechał mojemu R w tyłek na zjeździe z Łazienkowskiej, a na sam koniec jeden mlody fafa rafa wpychał się na wisłostradzie na nasz pas i się nie zmieścił przed R czym uszkodził błotnik i lampę. Za te dwa ostatnie uszkodzenia dostałam kaskę z PZU i zainwstowalismy w chłodnicę, spawanie belki mocującej z przodu i lakiernika. Takze o gustach się nie dyskutuje, a ja najbardziej ciesze się że już nie jest taki powgniatany...
tylko się teraz wkurzam bo pod moim oknem parkuje wypucowane 25 bez kaczego dzioba i generalnie wychuchany ja ta lala, no ale on raczej nie ma przed sobą chyba raczej takich wyzwań jak nasz rzęchowozik...
Nie widzialem innego R oprocz Waszego na calej dlugosci i szerokosci ulicy
Nie jest tak tragicznie jak opowiadasz... ciekawy ten kolor. Zdumiewa mnie fakt, ze sie rover nie blyszczy Najwazniejsze, zeby on jechal do przodu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
troszku się błyszczy ... generalnie ja tam sie w nim dobrze czuję .. choć jak go pierwszy raz zobaczyłam to też miałam mieszane uczucia ...
po drugiej stronie ulicy stoi ciemno zielone chyba 400(?) a na Badowskiej, tzn pod moim oknem 25.
Jest jeszcze jeden wybajerzony trochu mojej koleżanki na Iwickiej... ogólnie mamy kilka R po sąsiedzku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum