Pomógł: 74 razy Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 625 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 22:08
ADAM1 napisał/a:
zurzyjesz hamulce nie hamojac
,
jednak "zuzyjesz (..) hamujac" zdecydowanie lepiej się czyta. T9 podpowiada końcówki słów i to upraszcza pisanie. Twoje angielskie oprogramowanie "podpowiada" pisownię polskich słów??
Moduł sprawdzania pisowni rzeczywiście u Ciebie się nie sprawdzi ale trochę staranności nie zawadzi.
_________________ Pozdrawiam, Henryk
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 22:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Do niczego sie to w moim przypadku nie przydaje, bo ja nie mam polskich znakow.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby doinstalować sobie sterownik polskiej klawiatury. Jest standardowo w Windowsie. Przełączać pomiędzy klawiaturami możesz się za pomocą kombinacji klawiszy ctrl+alt+shift (chyba tak jest standardowo, można sprawdzić w panelu sterowania).
ADAM1 napisał/a:
Wiec czy ja napisze u czy o, lub z czy rz to w kazdym przypadku jest blad, a specjalnie do pisania na forum nie bede kupowal polskiego oprogramowania, bo to sie mija z celem
Nie musisz kupować polskiego softu.
Wystarczy, że zainstalujesz sobie sterownik PL klawiatury i najlepiej do pary polskiego Firefoxa.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
woje angielskie oprogramowanie "podpowiada" pisownię polskich słów??
Oprogramowanie mam w jezyku niderlandzkim, nie angielskim
piter34 napisał/a:
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby doinstalować sobie sterownik polskiej klawiatury. Jest standardowo w Windowsie. Przełączać pomiędzy klawiaturami możesz się za pomocą kombinacji klawiszy ctrl+alt+shift (chyba tak jest standardowo, można sprawdzić w panelu sterowania).
piter34 napisał/a:
Nie musisz kupować polskiego softu.
Wystarczy, że zainstalujesz sobie sterownik PL klawiatury i najlepiej do pary polskiego Firefoxa.
Juz raz kombinowalem w podobny sposob i wyszedl taki mlynek, ze musialem formatowac komputer
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Juz raz kombinowalem w podobny sposob i wyszedl taki mlynek, ze musialem formatowac komputer
Musiałeś coś zrobić nieudolnie, przekombinować.
Ja mam w pracy zainstalowaną klawiaturę rosyjską, chińską, francuską, itd, itp
Dodatkowo możesz sobie zmieniać ustawienia regionalne w panelu sterowania
Nic się nie gryzie, sypie.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum