Witam potrzebuje pomocy. Ostatnio naprawialem chłodnice była spawana, mechanik przy montarzu powiedział mi ze to chyba nie jest chłodnica od tego typu. Mam klime fabryczną. Teraz znowu pekła gdzieś i cieknie może gdzieś pręży. Może to węże lub nie właściwa chłodnica. Prosze o pomoc jaka chłodnica wody jest w tym roverku z klimą. Nie mam juz siły musze przewody gdzieś dostać no i nie wiem co z chłodnicą. wąż mam sztukowany przy wlocie do chłdnicy. Ktoś zna cenę takich węży urzywanych oczywiscie. Prosze o pomoc i wymiary chłodnicy lub rysunek. I jakie ma mocowania do pasa górnego bo chyba też mam tylko jeden
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 21:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli chodzi o roverka z klimą to fabrycznie miał nieco większą chłodnice niż bez (a to dlatego, że przed chłodnica znajduje się skraplacz i na chłodnicę przy włączonej klimie leci gorące powietrze).
Niemniej jako zamienne są już stosowane zwykłe chłodnice, gdyż poprostu te większe są droższe, i trudniejsze do zdobycia
Jak koniecznie chcesz uŻywane części to na górze masz listę polecanych sprzedawców allegro.
Jeśli jednak zdecydujesz się na nowe to napewno Tomi będzie pomocny
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ja zakupiłem 0,5 roku temu do R200 1.4 z klimatyzacją fabryczną chłodnicę za 320PLN z przesyłką. Podaje linka jakbyś chciał skorzystać: http://www.chlodnice.bydgoszcz.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum