Wysłany: Pią Sie 03, 2007 09:42 DB9 na Wale Miedzeszyńskim
Wczoraj około godziny 15.30 jechałem Wałem Miedzeszyńskim w Warszawie za (a właściwie to mi uciekał, a ja go doganiałem kiedy musiał zatrzymać się na światłach) Astonem Martinem DB9. Czarny z bordowym wnętrzem na niemieckich numerach. Do tej pory nie mogę wyjść z szoku .
Prześliczny, samochód moich marzeń.
Ja też chcę Takiego .
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 09:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 18:19
Jak nasze biuro bylo jeszcze w budynku Reifeisen Banku na rogu kruczej i pieknej w Wwie i zachodzilem od czasu do czasu do garazu po firmowa furke to w garazu tego banku staly zawsze min wlasnie DB9 i przepiekne szare stare ferrari z lat chyba jakichs 70tych - no cudo! I na pieknie pasujacych do tego szprychowych felach. No oprocz tych rarytasow staly jeszcze 'zwykle' luksusowe auta. Ludziska w tym banku maja naprawde nadmiar kasy
Teraz we anglii mieszkam w calkiem 'posh' dzielnicy i przechadzajac sie czasem widze nieraz przy jednym domu kilka super fur np przy jednym stoi 911 i chryslera 300C tuningowanego a przy innym wypasionym domu na skale stoi Range Rover Sport i wlasnie DB9
Dowiedziałem się, że czarny DB9 jest również widywany po wschodniej stronie torów w Józefowie. Ponoć na polskich numerach. Kurcze, zaczynam wierzyć w dobry gust Polaków .
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:36
xxxgrze napisał/a:
Wczoraj około godziny 15.30
Widziałem go jakiś czas wcześniej na Górczewskiej. Za nim jechał Jag XJ... i prawie go nie zauważyłem... w sensie Jag'a
Widziałem go jakiś czas wcześniej na Górczewskiej. Za nim jechał Jag XJ... i prawie go nie zauważyłem... w sensie Jag'a
Ja byłem taki zaaferowany, że zapomniałem, że na szyi dyndał mi telefon z aparatem i całkowicie nie pomyślałem żeby zrobić zdjęcia, a widziałem Go z tyłu, z przodu oraz z obydwu boków.
[ Dodano: Sob Sie 04, 2007 3:11 pm ]
Ach, rozmarzyłem się.
Zacząłem przypominać sobie wszystkie swoje samochody marzeń. Marzenia jak wiadomo nie podlegają ograniczeniom dlatego finanse i możliwości lokalowe nie mają żadnego znaczenia.
Oto moja lista marzeń. Mam dla tych aut nawet przeznaczenie. Kolejność zupełnie bez znaczenia wszystkie te samochody chciałbym mieć tak samo. Piszcie o swoich marzeniach.
1. Aston Martin DB9 - np. na jednodniową wycieczkę Józefów - Wilno - Józefów;
2. Range Rover Sport Supercharged oraz Land Rover Discovery 3 4,4l HSE (obydwa te samochody tak samo mi się podobają, że nie umiem się zdecydować na któregoś z nich) - np. na narty, na żagle, na wielodniową podróż po Europie;
3. Jaguar XJR V8 Supercharged - np. do kina, do teatru, na święta do rodziców;
4. Lotus Exige S - na dojazdy do pracy;
5. Jaguar XK Convertible - analogicznie jak DB9 tylko na ładną słoneczną pogodę;
oraz dwa marzenia Roverkowe
1. MG ZT260
2. Mój pierwszy Roverek 416 Si - chciałbym go odzyskać i odbudować od podstaw, tak aby był jeszcze lepszy i ładniejszy niż wyjechał z fabryki.
Ps. Uwielbiam jeździć ul. Waszyngtona, przy numerze 50 znajduje się najpiękniejszy otwarty parking w Warszawie.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 15:42
xxxgrze napisał/a:
Ach, rozmarzyłem się.
Zacząłem przypominać sobie wszystkie swoje samochody marzeń. Marzenia jak wiadomo nie podlegają ograniczeniom dlatego finanse i możliwości lokalowe nie mają żadnego znaczenia.
Oto moja lista marzeń. Mam dla tych aut nawet przeznaczenie. Kolejność zupełnie bez znaczenia wszystkie te samochody chciałbym mieć tak samo. Piszcie o swoich marzeniach.
1. Aston Martin DB9 - np. na jednodniową wycieczkę Józefów - Wilno - Józefów;
2. Range Rover Sport Supercharged oraz Land Rover Discovery 3 4,4l HSE (obydwa te samochody tak samo mi się podobają, że nie umiem się zdecydować na któregoś z nich) - np. na narty, na żagle, na wielodniową podróż po Europie;
3. Jaguar XJR V8 Supercharged - np. do kina, do teatru, na święta do rodziców;
4. Lotus Exige S - na dojazdy do pracy;
5. Jaguar XK Convertible - analogicznie jak DB9 tylko na ładną słoneczną pogodę;
Ja w swoim garażu chętnie widziałbym Toyota Celica Carlos Sainz Edition, MG 6R4, MG RV8 no i MG SV
xxxgrze napisał/a:
Ps. Uwielbiam jeździć ul. Waszyngtona, przy numerze 50 znajduje się najpiękniejszy otwarty parking w Warszawie.
To historyczne miejsce. W dawnych czasach, gdy mieszkałem i wychowywałem się w sąsiedztwie, w tym miejscu swoją siedzibę miało OBRSO i można tam było czasem zauważyć polskie Lancie Stratos, a potem Stratopoloneza.
To historyczne miejsce. W dawnych czasach, gdy mieszkałem i wychowywałem się w sąsiedztwie, w tym miejscu swoją siedzibę miało OBRSO i można tam było czasem zauważyć polskie Lancie Stratos, a potem Stratopoloneza.
W tamtych czasach nie było mnie jeszcze w Warszawie, moje początki to 1997 r. a wtedy był tam zdaje się salon Daewoo. Sam w nim przymierzałem Matiza.
Konkurs.
Pod jaką marką jest sprzedawany w Meksyku - Matiz
[ Dodano: Sob Sie 04, 2007 5:40 pm ]
Tomi napisał/a:
Toyota Celica Carlos Sainz Edition
Fajne auto, ale ja jednak wolę angole (lub angolgopodobne)
Mi szczeka opada na widok 2-ch autek:
Jag XKR - Widzialem w Wawie takie już 3... Po prostu CHCĘ go mieć i kiedyś będę miał... kiedyś!
Drugi do MacLaren Mercedes SLR, ale ten już moim zdaniem ma mniej klasy - za bardzo szpanerski... chociaż bym się nie obraził jakbym miał takim jeździć Po prostu moc na kółkach
Astony do mnie jakoś nie przemawiają chociaż z JAGiem w tej chwili to chyba nawet dość bliska rodzina.
A co do tego DB9 czy osobnik w nim jadacy to taki zasuszony faraon z dluzszymi pierzami na glowie? Bo jesli tak, to kilka razy w tygodniu odwiedza myjnie reczna na stegnach.
A jesli nie, to mamy juz dwa w okolicy DB9
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
O ile pamiętam Opel Kadett nazywał się w pewnych krajach Pontiac Le Mans...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum