chyba niebo musiało by mi się zwalić na głowę żebym nie pojechał
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Witam moze mi ktos napisac gdzie ten Szumirad sie znajduje? Ile jest gdzies tak km. o Lublina? Pozdrawiam i czekam na wiadomosc. Moze sie wybiore jak mi nic nie wyskoczy nieoczekiwanego
a TUTAJ jest taki temat, tuż pod tym, w którym jesteśmy
a TUTAJ z kolei masz bardzo fajną mapkę, musisz tylko wpisać chcianą miejscowość
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Cóż o jesiennym zlocie mogę już zapomnieć
Szef oznajmił mi że od 4do 9.10. popracuję w Sopocie.
Najgorsze jest to,że prawdopodobnie najbliższy zlot
na jakim będę mógł się pojawić będzie w roku 2009
Pozostaje mi tylko życzyć Wszystkim miłej zabawy.
_________________ Były RoVerki ,Saab 9-3, Bertona Cabrio
Jednak będę razy 2.
Zjazd jest jednak w listopadzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Okazuje się, że niestety nie będę mógł być jednak na Zlocie
Dzisiaj objawił mi się facet, który już w czerwcu miał mi dom tynkować
Wchodzi jutro od rana z robotą i będzie przez weekend robił, żeby szybko skończyć.
Bez dozoru go nie mogę zostawić, przesunąć na 'zaś' się boję, bo kiedy znów się pojawi?
Wypijcie tam nasze zdrowie (czym kto lubi ). Ja duchem będę z Wami
Zostaw czlowieka, niech sobie robi. Masz przeciez dobrych sasiadow... nawet klucze mozesz im zostawic. W koncu to sa tylko 2 dni
Jak gosc spartaczy robote, to na pewno znajdzie sie ekipa wsrod Roverkowiczow, ktora po nim poprawi
Wierze, ze sie pojawisz
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Heh, dzięki za dobre słowo, ale nie dam rady, niestety. MUSZĘ im na łapska patrzeć
To nie jest takie dosłowne tynkowanie, tylko 'tynk strukturalny', barwiony.
Na dokładkę, żeby za łatwo nie było, to są 2 kolory
BARDZO żałuję, że nie możemy przyjechać do Szumiradu, ale na jakimś spocie we Wro (np.) niebawem się pojawię .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum