co jak co Tomi, ale Tobie się tego rodzaju "wybryku" nie spodziewałem.... moja opinie znasz na temat lexusow w roverkach (wyjatkiem są tylne ledy) no ale... gusta i guściki:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 22:42
HaDeSsS napisał/a:
ja mam takie bede je chcial sprzedac za jakis czas i nabyc czarne bo mi bardziej sie podobaja
no właśnie, te światła u ciebie - jak oglądałem ten samochód i nosiłem się z zamiarem jego zakupu to pierwszą rzeczą jaką planowałem w nim zrobić to wymienić właśnie światła - jak dla są one po prostu zbyt,nooo.... wiejskie
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
W Zrce tak, bo za duzo juz wszystkiego ale w takim R200 czy R25 to te swiatelka moga duzo zdzialac i wtedy nei sa wiejskie.. patrz fota wyzej.. ale to kwestia gustu oczywiscie
a co ja mam założyć do tego ? bo sam nie wiem ... bo ten kolor ni w d... ni w oko
Qrcze, ktoś na forum pokazywał fotki szarego MG ZR z jakimiś fajnymi lampami "tuningowanymi". ZTCP to były podobne do tych HaDeSsA, ale kolor tego wypełnienia w lampie był szary...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 13:54
MarioNH napisał/a:
Ogólnie wydaje mi się że czarne pasują do srebrnego bardziej niż "białe" Tempest może TO chociaż nie są całe czerwone
te z adresu co zapodałeś są całkiem całkiem, tylko ta cena lekko zaporowa uhhhh
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum