jak na samo radio to już trochę dużo, chyba że nieco przekłamali;)
ownstlr napisał/a:
Chciałbym dodać tylko, że dodatkowo należy patrzeć na producenta, ponieważ wiele firm z mocą sinusoidalną również ściemnia (np. Pyle )
mam wrażenie że nawet hertz trochę przesadza
generalnie pod samym radiem dobrze spisuje się np zestaw systemowy phonocar
Y-line, producent deklaruje 35W rms i przynajmniej ma sie pewność że głośniki pod samym radiem nie będą 'niepełnosprawne'
Nawiasem mówiąc niebawem też bedę przerabiał car audio w roverku...na razie siedzą tam standardówki. Na przód czekają już na założenie DLS B6, drzwi bedą wygłuszone. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Głośniczki zagrają pod radiem 4x45 clariona (moc oczywiscie w szczycie...) -zestaw już wypróbowany -gra dobrze, głośniki mają 50W RMS nie czuje się że brakuje im mocy, chociaż na pewno pod wzmacniaczem było by lepiej. Polecam te głośniki, grają czysto i naturalnie niezależnie od rodzaju odtwarzanej muzyki.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 15:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 14 Skąd: Oxford, England
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 19:43
Już kupilem 2-3 dni temu dystanse do Corsy bo do Rovera nie było. Były tylko do Astry, Mondeo, Corsy i Vectry. Troche nie na wymiar ale jakoś je zamontowałem i trzymają sie mocno. Dziś dokupiłem do tyłu głośniki Alpine "13cm" 35W RMS i to mi zupełnie wystarcza. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum