Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:25 [R200, 1,4Si 99'] przerobienie lusterek z manual na elektryk
Czy jest możliwe takie przerobienie? Zastanawiam się gdyż ciągle muszę po żonie zmieniać ustawienia lusterek i od jakiegoś czasu linki mi się pozrywały w lusterkach. Można kupić lusterka elektryczne w cenie porównywalnej do manual tylko nie wiem czy musiałbym kłaść okablowanie i coś tam jeszcze, czy może roverek jest fabrycznie przygotowany do full elektryki?
Jeżeli ktoś ma pomysł albo wie jak to zrobić to proszę o pomoc.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
raczej nie jest przygotowana wiązka (ewentualnie w samych drzwiach, ale tez głowy nie dam ), ale możesz spróbować dokupić całą wiązkę np z anglika i będzie ok
położenie to tylko kwestia chęci i wolnego czasu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wiązka nie jest przygotowana, trzeba mieć styki które występują w wiązce drzwi. Jest trochę roboty i lusterka będą działać. Oczywiście jest potrzebny przełącznik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum