Wysłany: Sob Paź 20, 2007 09:20 [R825] Ile kosztuje naprawa roverka
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1993
Mam pytanie ile kosztuje przełożenie silnika w Roverku 2,5 TD u pana Kazia. Kupiłem drugi silnik jego zadaniem było przełożenie całego osprzętu z uszkodzonego silnika założenie nowych uszczelek w nowonabytym silniczku i włożenie do reszty samochodu. Nie ukrywam że troche przy tym pracy było bo trzebabyło zdemontować wiele innych podzespołów. Pytam sie ponieważ chciałbym wiedzieć ile mniejwięcej sie spodziewać za robocizne?
Musze dodać że Kaziu juz auto ma u siebie dłuższy czas i nie spieszy sie z końcem-choć obiecuje że to ostatnie dni przed oddaniem auta, a wiem że w miedzyczasie zrobił już kilka innych aut.
Może ktoś odpowiedzieć jakiej ceny moge sie spodziewać??
pozdro 4 all
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 01:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 09:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spodziewaj się tyle ile Ci powie
Żeby nie było niespodzianek pewne rzeczy ustala się wcześniej przed wykonaniem usługi.
Najlepiej dowiedz się ile Cię skasuje i wtedy zadaj pytanie tu na forum
Kolego nie mogę Ci powiedzieć jaki to warsztat ,nie chciałbym robić Anty-reklamy Tego zakładziku i ryzykować zniesławienia ponieważ są na To poważnie paragrafy...... a przy okazji słyszeć od pana Kazia (Pytasz sie który zakład, to znaczy że znasz wszystkie.....) nieprzyjemne teksty, z których musiał bym sie tłumaczyć............;);),i w konsekwencji podwyżkę ceny za usługę .....;);)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum