Ja ustawiam i tai i tak, ale skoro działa tak jak napisałem to podaję koledze, któremu chodzi o modelowe ustawienie. W instrukcji obsługi jest tak podane, myślę, że chodzi też oto aby zmniejszyć wilgoć znajdującą się w powietrzu.
_________________ DEBEC
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 07:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziś rano po wejściu do auta zauważyłem niepokojącą sytuacje.Po dotknięciu kierownicy,okazało sie że jest wilgotna.Tak jak by para sie na niej osadzała.Wy tez tak czasami macie,czy tylko u mnie to występuje??? Przyznam ze troszke sie zmartwiłem.....
To nie jest normalna sytuacja. Masz zawilgocone wnętrze auta. Poodsuwaj wykładziny i sprawdź jak to wygląda. Ktoś na forum radził, żeby porozkładać gazety w aucie. Myślę, że to dobry sposób bo one chłoną wilgoć.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 17:21
Nie możliwości nawet zakupu takiej części bez miejsca na filtr p.pyłkowy.Nie spotkałem się z takim czymś
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Może jest gdzieś przeciek i masz wodę wewnątrz auta. wtedy też bardziej szyby będą parować. Najszybciej to właczyć klimę + trochę grzania + nawiew na szybę Opcja z gazetami na noc też jest bardzo pomocna
Moze to głupie co teraz powiem ale,gdzie mam porozkładac te gazety??? Normalnie na siedzenia,czy moze gdzies na wykladzine??? Szczerze przyzna ze po raz pierwszy spotykam sie z taką sytuacją......Zgłupiałem
Połóż na fotele, kanapę a przede wszystkim odchyl wykładzinę tam połóż i zobacz co tam się dzieje, sprawdź przy progach właściwie to całą podłogę czy nie ma jakiś zawilgoceń. Rano zobacz jak spisały się gazety (działają przecież jak pochłaniacz). Może będzie potrzebne kilka dni, żeby wyciągnąć wilgoć - najważniejsze abyś ustalił źródło zawilgocenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum