Poczekaj aż skończę, to już drugie wyzwanie z Twojej strony ha ha
Teraz tylko czasu i kaski Ale muszę przyznac 'przednia maska 25 jest ładna )
Co do szukania, trudne pytanie. Bo szukałem Ibizy z 99, ale wszystkie byly w kiepskim stanie technicznym. I jakos tak przypadkiem czarny Rover (full opcja) 1.4 16v skusił moje oko, ale nie byl na moją kieszeń, ale 6 godzin później znalazłem tego właśnie w K-ce jak jechałem do pracy .
Kupiłem w poniedziałek . Miałem farta i tyle .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 16:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poczekaj aż skonczę, to już drugie wyzwanie z Twojej strony ha ha
Teraz tylko czasu i kaski Ale musze przyznac 'przednia maska 25 jest ładna )
Mrrr rywalizacja... ok ale ja zawsze wygrywam
25 jest wyjątkowo udana jeśli chodzi o wygląd. Fakt, że mój na zimówkach i taki z błota stracił trochę na wyglądzie, ale ogólnie jest taki zajebisty, że nie wiem co więcej można w nim zrobic
Kolega z Jaworzna no . Nie tak daleko z Lędzin .
Wiesz, prawdziwi mężczyźni nie rozmawiają o kasie . Dałem 11k. (z groszami ). Ma 110 tys przebiegu z 99 roku.
BTW: a gaz też bedzie miał, ale to później .
giewu- dzięki . Miło slyszec takie słowa, ale dużo nad nim pracy mnie czeka . Ale i tak jestem zadowolony .
Wiesz, prawdziwi mężczyźni nie rozmawiają o kasie . Dałem 11k. (z groszami ). Ma 110 tys przebiegu.
BTW: a gaz też bedzie miał, ale to później .
Wiem kolego,że rozmowa o kasie jest nie miła ale chciałem się dowiedzieć czy za swojego dałem rozsądne pieniądze, 9,5 k.
Ale jest jeszcze do zrobienia do poprawek lakierniczych, konserwacja itp.
Jak będzie gotowy to podeśle fotki
Dzięki
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Co do szukania, trudne pytanie. Bo szukałem Ibizy z 99
Ja też szukałem Ibizy i bardzo się cieszę, że stał taki Rover biedny ubrudzony, skopany, poniżony przez Italianów - no to przygarnąłem dziada i chyba ma ze mną dobrze
Ja też szukałem Ibizy i bardzo się cieszę, że stał taki Rover biedny ubrudzony, skopany, poniżony przez Italianów - no to przygarnąłem dziada i chyba ma ze mną dobrze
Teraz z Dziada stał się Sierściem
Kozik ja nie wiedziałam, że ty masz takie dobre serce
Swoją drogą ja bym sie bała włocha przygarnąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum