czarne do ciemnego! Jasne do jasnego ja mam granatowy z ciemnymi felgami wiec pewnie wygladaloby bombowo!! zastanawiam sie nad zakupem.
Zastanawiam sie tylko czy te reflektory maja samopoziomowanie! Ale pewnie za ta cene nie maja i xenonow nie wcisne do nich
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 13:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czarne do ciemnego! Jasne do jasnego ja mam granatowy z ciemnymi felgami wiec pewnie wygladaloby bombowo!! zastanawiam sie nad zakupem.
Zastanawiam sie tylko czy te reflektory maja samopoziomowanie! Ale pewnie za ta cene nie maja i xenonow nie wcisne do nich
czesc , napewno te lampy nie maja autopoziomowania, i twierdzisz ze do xenownow nie beda pasowac? ale mowisz o "samorobce zenownowe zarnik+przetwornica" ? ja mam obecnie zalozone bi-xenony do naszych starych lefrektorow, a boje sie ze w tych angelach moze byc niewystarczajaca ilosc miesca by pomiesc zarnik ? wiesz cos o tym ? czy tak spekulujesz? pozdro ?
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 02:17
hejka wam gość mi napisał cene jak zamówie hurtem to sprzeda mi te lapmy po 210EURO STRASZNIE DROGO! minimum 10sztuk musze kupić wysyłka wszystkich razem 100Euro szok nie warto, dowiedziałem sie zas od nich ze w polsce beda w przeciagu 4 max 5 tygodni po około 750zł za komplet. wiec jedno co zostaje to zamówić w niemczech z wysyłka za komplet około 240-250Euro lub poczekac az beda w polsce. pozdro
Ps. czekam na odpowiedz od jeszcze jednego człowieka z niemiec
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 14 Skąd: Oxford, England
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:05
maciekwawa napisał/a:
Taniej są kolego na polskim allegro.
wiesz, dla kogos kto mieszka w UK to 158 funtow to nie jest wielka kasa. Zamawiac z Polski to wiecej problemow z chodzeniem do bankow + koszta przesylki. Chyba na to samo wyjdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum