nio to ja sie pochwale swoimi bi-xenonakmi, wiem ze sa nie zodne z prawem , ale gdby misiaki mieli sie do pipeprzac o byle co to by 90% kierovcow bylo by bez dowodzikow , zapraszam na filmik , aha kolor to 6000k
ten akurat zamowilem na allero, cena srdnia bo 800 zeta plus warancja, strony moge dzies poszukac, kolor 6000k jest to wazne bo np masz 8000k to na fotkach wyglada super a na zywo juz jest niebieski z odcieniem bialym , a ja mam bialy + odcien niebieski, montujesz , wydaje mi sie ze odzinka to kazdy by se z tym poradzil, efekt jest teraz wypas bo jak jest snie to widocznosc ponad 50 % lepsza !! powaaznie widac roznice,!!! troche kasy to wyszlo ale na 100% to inwestycja na ktora warto dac kase bo 1. efekt murowany<bi-xenon> 2. totlana rozncia na dordze widac o niebo lepiej.
pozdrawiam
Z całym szacunkiem dla Ciebie i wydanych na to Twoich pieniędzy ale jedynie kolorek masz ciekawy lecz nawet na filmie widać że dajesz po oczach jak $%&@!*?@#
Podjedź na sprawdzenie świateł do Stacji Kontroli a pewne że nikt tego nie ustawi.
Raptem wczoraj mijałem kolesia jadącego w Vectrze kombi z takimi cudami i już chciałem zawrócić i go ubić.
Z całym szacunkiem dla Ciebie i wydanych na to Twoich pieniędzy ale jedynie kolorek masz ciekawy lecz nawet na filmie widać że dajesz po oczach jak $%&@!*?@#
Podjedź na sprawdzenie świateł do Stacji Kontroli a pewne że nikt tego nie ustawi.
Raptem wczoraj mijałem kolesia jadącego w Vectrze kombi z takimi cudami i już chciałem zawrócić i go ubić.
hmm a powiem ci ze sa one ustawione poprawnie lecz sa to dlugie, a nie mijania. aha i pamietaj ze to jest naarnie komorka w 3gp, i jakosiwo jest padaczka, pixele i te sprawy. pozdrawiam
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 11:26
pod000, proszę Cię zwróć uwagę na interpunkcję i literówki w swoich postach, bo naprawdę ciężko czasem domyślić się o co chodzi. Poza tym niektórzy używają funkcji "szukaj" na forum i poprawna pisownia kluczowych słów jest dość ważna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum