Nie wiem ile samochod stal w warsztacie, ale z tego co wiem to oni licza sobie od godziny pracy przy samochodzie. Jezeli diagnozowanie zajelo mechanikowi caly dzien i przez ten czas moglby wykonac 20 wymian swiec po 20zl no to musza sobie jakos to odbic. Wiem ze moze to prowadzic do naduzyc, ale chyba tak jest
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 39 Skąd: katowice
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 20:36
no więc właśnie kapitalizm...
niestety ja się na tym nie znam, a że zależało mi na uruchomieniu auta to musiałem zabulić - życie... Właściwie to nawet mało kto mógł mi to prawidłowo zdjagnozować (jeden mech. stwierdził ze to wina rozrządu)... Za wiedzę, a raczej niewiedzę się płaci...
pzdr
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 39 Skąd: katowice
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 20:43
autko zaprowadziłem w piątek ok 15, a odebrałem w poniedziałek o 8 rano, właściwie to miałem go zaprowadzić dopiero w poniedziałek ale nei miałem go jak scholować, więc koleś stwierdził że ma miejsce na placu i można go przyprowadzić w piątek. Tak więc biorąc pod uwagę weekend i kilka aut stojących u niego na placu to się uwinęli całkiem nieźle. A tak wogóle to oni tam chyba we czterech zasuwają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum