Wysłany: Nie Sty 27, 2008 15:28 [ 214 1.4 8v 97r.] Mała dioda w zestawie wskażników
Witam chłopcy Mam pytanko ostatnio z nudów stojąc w korku dopatrzyłam sie takiej małej diody pomiędzy licznikiem a obotomierzem i nie moge dojść co ona oznacza i podczas jakiej awari sie zapala?Informuje tylko ze póki co ona wogole nie działa i mam nadzieje ze tak ma byc . Z góry dziękuje za odpowiedz i przepraszam ze nie nazwałam Tematu jakos inaczej ale sama nie wiem co to jest dokładnie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 15:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest informacja o stanie Twojego alarmu. Mrugac powinna jesli np. zamkniesz auto z pilota (zakladajac ze masz oryginalny alarm) najpierw szybko (uzbraja sie) potem wolniej (czuwa).
Moze tez sie swiecic, jesli np. wylaczysz stacyjke, otworzysz drzwi, wrocisz odpalisz i sygnal dzwiekowy oraz ta wlasnie dioda poinformuja Cie, ze musisz zdekodowac immo przyciskiem pilota (zakladajac oczywiscie, ze masz stary typ alarmu i nie jest on zblizeniowy)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jak mnie może trafiać jak jeden/jedna drugiemu/drugiej udowadnie, że można znaleźć albo nie można, miast nie roztrząsac już w zasadzie zamkniętego tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum