Kurcze, 5 lutego mogę wyjechac do Afryki, ale mam nadzieję, że tym razem tylko na max 1 (może dwa) tydzień.Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie określic daty spotu. Później jak sie ustabilizuje wszystko to jestem miesiąc w kraju, miesiąc u murzynów- tak w koło.
jak dla mnie to może być każda niedziela lutego więc 3 może być, ale niech jeszcze reszta sie zdeklaruje, i żeby nie było tak jak zawsze że zapowiada sie z 12 osób a jest ledwo 3
Nie mam nic przeciwko 3 lutego... mi godzina jest obojętna, więc niech wypowiedzą się Ci, którym godzina nie jest obojętna:)
Ale jeszcze dodam, że im późniejsza data, tym więcej osób się dowie o tym. tak sobie myśle, że może takie coś planowac z pół roku wcześniej??
im późniejsza data, tym więcej osób się dowie o tym. tak sobie myśle, że może takie coś planowac z pół roku wcześniej??
No pół roku to może nie ale z miesiąc to tak więc może w marcu lepiej coś zrobić dłuższe dni będą i będzie można dłużej autka podziwiać i fakt może więcej ludzi będzie, i wcześniej sobie rozplanują to wszystko, ja mam do rzeszowa 20 km wiec dla mnie to 30 min na TESCO dojechać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum