No to dobrzeze mnie nie bylo, bo jakby zaczeli przeszukiwac samochod to niestarczyloby im czasu na wasze I pewnie bylaby afera o kule dyskotekowa czyt. wydech. A tak na spokojnie robilismy z kumplem selekcje na czerniakowskiej
chyba jedno i drugie , tzn przede wszystkim krawedzie nierowno starte - zbieznosc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 21:59
Trzepali wszystko: światła (każde z osobna), podświetlanie tabl. rej., luzy układu kierowniczego, stan hamulców (tarcze przód i tył), ogladali amortyzatory (czy nie mają wycieków), sprawdzał rozmiary opon i na końcu alkomat. Układom wydechowym się nie przygladli, bo seryjne.
Znaleźli opony, które z racji, że auto w zimę stoi w garażu podarowałem sobie. Miał na wiosnę wyjechać na nowych... być może większych kołach.
No coz. Zdaje sie, ze to wszystko przez miejsce. Ono jest znane glownie ze spotkan grup, ktore mocno tunuja swoje auta i potem wlasnie w tych miejscach "probuja sie".
My tez zesmy sie probowali, tyle ze seriami... o czym nie wiedzieli p. policjanci. Potraktowali nas jak to bywa w ich zwyczaju Dobrze, ze nie przyjechali z psem i nie szukali Bog wie czego w autach. Bo takie akcje juz tez widzialem, z reszta maciekwawa na pewno tez
Sami policjanci na pewno dostana order szeryfa i kolejne punkty w statystykach... udalo sie wykonac jakas akcje i do konca sluzby byl juz spokoj
Mam wyrzuty sumienia bo to ja namawialem kolegow na ten przejazd
Dodatkowe mam, ze krecilem cale zajscie - panow niebieskich tez.
Byc moze Kruchy ma racje i dlatego przez to nie chcieli sie dogadac... a moze Tomi nie proponowal im nic.
Ale po tym calym wydarzeniu tak sobie myslalem, jak to Tomi dzowni do zony i mowi niczym "Istvan z lejdis" - "Czeeszcz Goszziaa..."
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No u Was wydech wyglada na seryjny, a u mnie kurde kula dyskotekowa jest, wiec od razu by sie przypieli .Sprawdzali ustawienie swiatel :O Kurde to na tym bym bankowo polegl, na oponach nie bo sa dobre Na luzach tez mogloby byc czerstwo, bo woze ze soba caly czas koncowki drazkow i musze je wymienic. Czyli napewno byloby ze 2:0 dla niebieskich. Jakby ktos byl w Blue City na podziemnym, to zapraszam do obejzenia na strefie pomaranczowej niedaleko wejscia, mojego pudelka zapalek. Dzis juz bez jednego nadkola, jutro drugie poleci. Czas troche odrestaurowac samochodzik:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum