Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 09:01 [R75] Jedna żarówka świateł mijania nie świeci
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Własnie przed chwilą oddałem swojego R do mechanika w celu usunięcia niektórych niedomagań. I własnie on zapytał mnie o kwestię poruszoną w temacie.
Otóż jego znajomy ma R75 (nie wiem jaki - więc nie pytajcie co i jak ) i wymieniał mu ostatnio żarówkę od światła mijania. Po wymianie - żarówka nie chciała zaświecić.
Sprawdził dopływ prądu - NIE MA. Masa jest.
Prosił żeby zapytać gdzie szukać ewentualnie, bo mówi że zgłupiał
Więc z racji że jesteście Oświeceni, zwracam się z prośbą o ewentualne sugestie.
Pozdrawiam.
P.S. jakby kto pytał, to żarówka jest sprawna - sprawdzana.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 01:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 09:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie jestem pewny, ale chyba do świateł sporo ma też moduł LSM
Dokładnie - wszystkie żaróweczki zasilane są bezpośrednio z tego modułu, bez dodatkowych bezpieczników. Wygląda więc na to, że coś z przewodem "nie teges".
String - czy problem już rozwiązany?
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum