Kris to moze i ja sie wtedy do was podczepie, tylko nie wiem czy Roverem czy zastepczakiem Zalezy od Wujcia Mariusza czy sie wyrobi, co nie oznacza ze go popedzam, bo nie spieszy mi sie
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 20:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam nadziej, ze dojade wrescie tej niedzieli, narazie bez napraw i zbierznoci, ale czas sie juz pokazac ...
Zamowilem laser do audio, ale tez pewnie nie bedzie zrobione na niedziele, wstawie cos zastepczego ...
Muza musi grac, skonczylem dzwi wrescie matami oklejac i system glosnikow zamontowalem ...
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
żebym się nie wstydzila wygladu klekota to bym podjechała na chwile z Gabą zobaczyc wasze facjatki bo bedziemy w poblizu ale jak ktos widzi klekota to od razu chce na mnie wymusic samobójstwo więc sobie odpuszcze...
ja nie wiem czy można powiedziec że migotkowóz jedzie... "toczy się" to już predzej.
mam błoto na fotelach i resztki błota z opon letnich na podsufitce...obciach...
Nawet spoko droga jest.
Ale my sie pozno spotykamy, wiec musialbys przenocowac gdzies...
Niestety ja nie moge Ci zapropoonowac noclegu, no chyba ze Wiolla gdzies pojedzie w delegacje to przy browarach jakos nocka zleci
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum