Wysłany: Sro Mar 12, 2008 22:19 [R75] Lusterka z anglika do R75 ...
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Hejka
Powiedzcie mi jak to jest w końcu z lustrkami z anglika do R75. Wiem że do innych Roverków różnią się kątem pochylania szkła, ale już parę razy spotkałem opinię że lusterka z R75 w wersji europejskiej i angielskiej są takie same. Jak to jest?
Pozdro !
_________________ Diaboł was zeżre!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 18:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przyjrzyj się swoim lusterkom
napewno jeśli siedzisz z prawej strony i masz normalne (kontynentalne) lusterka, to nie wyregulujesz ich tak, żebyś widział to co trzeba i tak samo jest z angielskimi lusterkami jak chcesz używać ich siedząc po lewej stronie,
ale może jest tak jak np w przypadku R400, że można sobie przestawić lusterko na ruch lewo- i prawostronny, tylko trzeba się dokładnie przyjrzeć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Posiadam w swoim R75 lusterka od anglika. Nie mogę ich odpowiednio ustawić przez co widoczność do tyłu jest dość ograniczona. Nie polecam takiego rozwiązania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum