Wysłany: Wto Mar 11, 2008 23:00 Kraków - spotkanie
Witam wszystkich Krakusów i nie tylko
Co powiecie na małe spotkanie roverowiczów w Krakowie bądź okolicach?
Co prawda przed świętami zostało niewiele czasu więc większość ma już jakieś plany ale może zaraz po świętach.
Jest ktoś chętny?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 23:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Piszę się. TYlko jak zwykle nie wiadomo(taka praca). do Krakowa wyjeżdżam często, więc... w każym razie nie obiecuję ale temat będę śledził. pozdrawiam
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 15:27
Myślę, że między 27.03 a 14.04 moglibyśmy się jakoś spotkać.
Proponuję jeszcze ustalić przed samymi świetami datę która by wszystkim odpowiadała i na pewno dojdziemy do kompromisu
Teraz tylko moja ogromna prośba, bo ja jestem laikiem w tej kwesti, nigdy nie byłam na żadnych zlotach , więc licze na jakiekolwiek uwagi nawet takie najmniejsze i z góry dziekuję
Teraz tylko moja ogromna prośba, bo ja jestem laikiem w tej kwesti, nigdy nie byłam na żadnych zlotach , więc licze na jakiekolwiek uwagi nawet takie najmniejsze i z góry dziekuję
Hmm....
Jeśli bedziesz pierwszy raz to trzeba przyjechać z butelką dobrej wódki
Oczywiście żartuje. A tak na serio to dobry humor i R wystarczy a jeśli to bedzie spot piwny to zamiast R weź 2KC.
I muszę uprzedzić. Jak juz przyjedziesz na jeden spot to sie uzależnisz ale nie bój nic uszczerbku nie powoduje.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 18:25
llygas hehe nawet nie wiesz jak bardzo bym sie chciała uzależnić
A co do 2KC to zawsze nosze przy sobie ale wiesz jak alkohol to nie samochód...
pluto, ja zaproponowałam właśnie okres po świętach
Myślę że dopiero przed samymi świętami pewnie dogadamy się konkretnej co do terminu, bo wtedy już niektórzy będą wiedzieli o jakichś zajętych dniach.
To może teraz zastanówmy się gdzie... hmm w tej kwestii też jestem laikiem, były propozycje odnośnie parkingu pod plazą i geantem, co o tym reszta myśli?
Jakieś inne propozycje?
No to i ja jeśli będzie jakaś konkretna data postaram sie dostosować i wpaść na chwilkę...
Co prawda terminarz mam napięty, bo lada dzień zmieniam stan cywilny i generalnie "dupościsk" - ale coś sie na pewno uda wymyślić...
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 13:39
Hmm... przed 20 września to chyba zdążymy nie raz sie spotkać w grupie na jakimś zlocie, lokalnym i może nie tylko
A tak na marginesie nie boicie sie utracić wolności;> Bo z doświadczenia wiem, że facet sie boi ślubu bo obawia się utraty wolności i prywatności
ernesto i pluto gratulacje
tuńka, spotyamy się z autkami wymieniamy uwagi, oglądamy czasem jeździmy, czasem coś naprawiamy, a jeśli jest to spot niesamochodowy, to róznie to bywa i o róznych godzinach się kończy (w Krk w lipcu np. o 5 rano ) ja się w każdym razie jeszcze na zadnm spocie/zlocie nie nudziłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum