"Atrakcyjne miasteczko" Baaaardzo trafne określenie
Nie mam nic do Nowego Sącza, absolutnie. Mieszkałem tam przez 4 lata i stwierdzam, że jak na tak duze miasto jest tam strasznie... cicho. W tym sensie, że niespecjalnie jest tam co robić.
Nie wiem czy cos sie zmieniło, ja wyprowadziłem sie w 2001 roku (o faq, jak ten czas leci...), ale zyczę off course powodzenia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Myślę że uda się załatwić dla nas płytę rynku z Urzędem Miasta na jakie dwie godziny. Poza tym skrzykę chłopaków z okolicznych miejscowości to jak dobrze pójdzie to będzie nas ponad 20 sztuk. Jeszcze jakby przyjechały Roverki z Krakowa Tarnowa Rzeszowa to zrobi się niezła liczba. Co wy na to?
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 14:38
dante27 napisał/a:
Jeszcze jakby przyjechały Roverki z Krakowa Tarnowa Rzeszowa to zrobi się niezła liczba. Co wy na to?
Tylko weźcie pod uwagę, że 30.03 jest spot w Rzeszowie a najprawdopodobniej tydzień później będzie w Krk, jak ustalicie jakąś datę to ja pewnie się pojawię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum