Wysłany: Wto Mar 25, 2008 12:07
Pawel_W napisał/a:
To moze jednak sobota 29.03 i ustawimy sie na niedzielny wyjazd do Rzeszowa?
Jakieś konkretne miejsce? Wlasnie jestem na etapie przeprowadzki Warszawa->Kraków:)
Co do miejsca i godziny to podejrzewam, że będzie w ostatniej chwili ustalane, a gdyby ktoś miał jakiś pomysł, do dajcie na forum
Miło by było jakby ktoś z Krk jeszcze jechał do Rzeszowa na spot
[ Dodano: Wto Mar 25, 2008 12:08 ]
Dopisjcie się ludziska do listy;>
[ Dodano: Sro Mar 26, 2008 12:51 ]
Hmm... co taka cisza po świętach?
Co z wami?
DawidNB, pluto, misiek_KR, llygas, KrzysiekS, ernesto, kriss87, Pawel_W, mam nadzieje że aż tak bardzo się nie przejedliście??
Lista jak na razie wygląda następująco:
29.03
1. tuńka R25
2. DeathMan R620SDi
3. Spyder R75
4. Dante27 R200 + R220 SDi i R420 SDI
to gdzie mam jutro być i o której? dzisiaj robiłem polerke to musze sie pochwalić
tuńka założyłaś wątek to decyduj
[ Dodano: Pią Mar 28, 2008 19:08 ]
ja proponuje parking Geant (teraz real) na przeciwko parkingu wielopoziomowego jest taki wielki bilboard nie sposób go nie zauważyć więc może koło niego, tam jest troche parkingu gdzie nikt nie parkuje, a jakby padało zawsze można wjechac na wielopoziomowy.
Najlepiej za dnia żeby popodziwiać roverki, może tak 17:00 zanim sie ściemni i żeby każdy dotarł.
A potem można wyskoczyć na pas jak by ktoś chciał zrobić 1/4 mili ja bym chętnie sprawdził swojego roverka z innym SDi bo coś mi sie wydaje że ta moja turbinka to mi nie pompuje tych 105 kucyków
[ Dodano: Pią Mar 28, 2008 19:11 ]
Sprawdziłem pogode ma być ciepło i ładnie aż żal spocika nie zrobić.
to dobra ja bede jutro o 17 nie wiem czy Tuńka ma coś przeciwko że ustaliłem ale z doświadczenia wiem że jak organizowałem spoty i zloty na www.toledoclub.pl czyli forum mojego poprzedniego jeździdła jak nie było godziny i miejsca to była dupa ze spotu
mój numer 604-975-087 jakby ktoś był zainteresowany, albo jakby sie komuś miał przydać.
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 00:09
misiek_KR napisał/a:
to dobra ja bede jutro o 17 nie wiem czy Tuńka ma coś przeciwko że ustaliłem ale z doświadczenia wiem że jak organizowałem spoty i zloty na www.toledoclub.pl czyli forum mojego poprzedniego jeździdła jak nie było godziny i miejsca to była dupa ze spotu
mój numer 604-975-087 jakby ktoś był zainteresowany, albo jakby sie komuś miał przydać.
Misiek_KR oczywiście, że nie mam nic przeciwko, nawet jestem bardzo wdzięczna
Bo przyznam szczerze, że to mój pierwszy spot i nie widziałam jak sie za to zabrać:-)
To jutro o 17:00 pod Geantem
To widzę, że jutro czeka mnie niezły maraton
Ze względu na pogode proponuje przenieść spot na parking wielopoziomowy Geant na 1 albo 2 piętro (gdzie bedzie miejsce) znajdziemy sie tam napewno
w razie czego prosze dzwonić, nie jestem pewien ale chyba to jest 1 piętro, to nie najwyższe ale niżej przy tej ścianie parkingu od strony multikina (masło maślane)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum