_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja sie nie pojawilem bo nie Kumpel do mnie zadzwonil ze jest jakis spot przy siedzibie tvnu, wiec wpadlem, objechalem wszystkie preludy, delikatnie objechalem PODOBNO 170konnego CRXa ( ile mial to nikt nie wiem procz wlasciciela ) no i zebralem bay od 300konnego focusa, ciekawe dlaczego
Nie wiem gdzie to jest dokladnie, pierwszy raz w zyciu tam bylem i na poczatku sie zastanawialem czy jak tam przyjade to napewno bedzie chodzilo o wyscigi a nie o nagwintowanie odbytu, bo okolica dosc ciemna i dziwna, ale okazalo sie ze chodzilo o sciganie. Mila atmosfera, powiem szczerze ze myslalem ze bedzie sporo kretynow, ale bylo bezpiecznie. Chociaz nie ukrywam ze jakby ten asfalt mial jeszcze ze 2 m szer w jedna i druga byloby przytulniej
A obok tego asfaltu ciagnal sie taki dluugii nasyp? A po srodku tej dlugiej asfaltowej sciezki byl przejazd kolejowy?
Dodatkowo jak dojezdzasz do tego miejsca, to po prawej masz oczyszczalnie sciekow, po lewej jakies zaklady budowalne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum