Wysłany: Nie Mar 30, 2008 18:13
elo wszystkim
właśnie wróciłam z Rzeszowa i powiem tyle, żałujcie, że nie daliście się wczoraj namówić
Jak tylko dojdę do siebie, a trochę czasu potrzebuje, bo chyba na każdym spocie dowiem się czegoś nowego o moim R i muszę to jakoś strawić , to wrzucę zdjęcia z wczorajszego spotkania
Witaj tuńka.
Super ,że bezpiecznie zajechałaś do domu,musiałaś nieżle cisnąć na gaz.Zregeneruj siły,wrzuć coś drobnego na ruszt bo sharma na pewno strawiona i wklej parę fotek.Pozdrawiam komarynka.
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 18:27
wiesz gdyby nie te rewelacyjne korki od wieliczki do krakowa to w niecałe 2h bym była, a tak to trochę kicha, bo musiałam wlec się w korku
Ale spot był super, mam nadzieje, ze w niedługim czasie powtórzymy
Jak to mi ktoś na początku napisał, jak pojedziesz na jeden spot to się uzależnisz... już czuje skutki
Tunka jesteś ... z drugiej strony obiektywu A co do Torunia to wszyscy przyjezdni będą nocowac, przeciez w sobotę wieczorem jakaś impreza będzie może karaoke przecież Kruchy bedzie
Co do Twojego "przodu" to muszę NK przeszukać
Widzę ze piekny spocik sie udał:) niestety nie dojechałem, trasa z Wawy, rozlokowanie i przywitanie ze wspollokatorami troche zajęło.
Taka myśl mnie naszła, może by ustalic stały termin cotygodniowych spotkań w Kraku na wzór spotkań na Bemowie? Miejsce to najlepiej parking przy jakiejś dobrej knajpce z nezalkoholowym piwem i jakimś jedzonkiem:) Czas: weekend wieczorem.
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 21:57
Wiesz ja jestem zawsze na tak, no może nie zawsze, sa pewne granice, ale jeśli chodzi o spotkania w Krk to gicior jak dla mnie
Co prawda ja mam jedną knajpe do której w każdy piątek i sobotę chodzę więc można by coś pomyśleć, ale ja się piszę
Wiem że jeżdzenie co tydzien po 400km to juz lekka przesada ale wypad w weekend pod jakąs knajpę byłby sensowny. Wiem że tu jest dośc silna ekipa choć Roverków na ulicach nie wiele:|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum