Na korepetycje juz troche za późno ale dobrze wiedziec Teraz studiuje ekonomie wiec tez troche matmy wiec jak bede miał problem to wiem do kogo sie zwrócić
Dobranoc wszystkim
Witam,
Przeczytałem wrażenia z niedzielnego spotu dopiero dzisiaj,bo wczesniej nie miałem czasu i sposobności zaglądnąć na forum i Panowie......., ja mam to, o czym wy nie pomyśleliście, oto tuńka w całej swej krasie..... obok swojej 25-ki, którą serdecznie pozdrawiam, jak również pozostałych uczestnikow spotu i nie tylko, Hej!
Ostatnio zmieniony przez Stacho Wto Kwi 01, 2008 11:26, w całości zmieniany 5 razy
Stacho, wybierasz plik z listy, później dajesz dodaj a dopiero później wyślij i musi pójść Jak nie dasz rady to wyślij mi mailem a ja go dodam do Twojego posta
Stacho, wybierasz plik z listy, później dajesz dodaj a dopiero później wyślij i musi pójść Jak nie dasz rady to wyślij mi mailem a ja go dodam do Twojego posta
Chwilę temu przesłałem fotkę e-mailem na twój adres, bo nie wiem co się dzieje, czy ja zgłupiałem, czy mój komp, Pozdr....
sorki że dopiero teraz ale dopiero dopadłem kompa, a więc:
herc napisał/a:
Pomyśli się też nad kwietniem a w maju to na 100%
jak zorganizujesz to prosze bardzo może między pracą w hotelu, a scenami uda mi się zaglądnąć.... oby Roverkiem.....
tuńka napisał/a:
bo zastanawiałam się czy nie wybrać się z Bieszczady w weekend majowy
jestem ZA także jak będę miał wolne to jadę mam nadzieje że dacie znać a tak w ogóle to może by w czerwcu lub lipcu pojechał wtedy będę miał większe prawdopodobieństwo dostania urlopu....
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 16:23
w czerwcu będzie zlot ogólnopolski, więc ja już z kasa pewnie nie wyrobie jakbym miała jeszcze dodatkowo jeden spocik w czerwcu zaliczyć.
Ale co do maja, to myślałam o rejonie Ustrzyk hmmm i teraz sie zastanawiam to były górne czy dolne i chyba mi wyszło z głowy ups... jak mi się przypomni to napiszę
Chodziło mi o zorganizowanie jakiejś grupy nie mówię że to muszą być tylko roverowicze bo ja chcę zabrać kilka osób z wawy i krk nie będących roverowiczami:P
No a na nocleg to myślałam o pewnej szkole, bo klasy są duże a w majowy weekned ciężko będzie coś innego znaleźć, materacyki tam są tylko śpiwory będą potrzebne no i chyba tyle.
Łazienki tam są więc problemu nie ma:D
Także jak tylko znajdę karteczkę z namiarami na tą szkołę i jeśli ktoś byłby chętny to wrzucę info jako nowy temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum