Normalnie Arrrg! Wracam sobie spokojnie z pracy, parkuje. A tu znaczka z przodu nie ma! Normalnie tak sie wq... ze nie wiem co. Normalnie chamstwo! Wczesniej to tylko kołopaki ukradli z Renalut Megane, ale to już przegięcie, musze jakies 220V podpiąc pod maskę to sie następnym razem zdziwią frajerzy!
A niech mu ręka zwiędnie!
I jak tu jechac teraz na zlocik jaki .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 15:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A mi wczoraj nie dość że ukradli owe emblematy, to jeszcze przy ich zdejmowaniu, porysowaki wkrętakiem tylną klapę i błotniki. JESTEM WŚCIEKŁY. Może ma ktoś na zbyciu. Ale oczywiście niekradzione.
Pozdrawiam
Ja bym spytał jeszcze w Tomateam, bo Art-Bizar mają sporo części, ale jak do nich dzwoniłem, to zwykle dość drogo się cenili.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No nie wiem...
Ja biorę używane części przez Tomiego z HR Automobil i też jestem zadowolony.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No nie wiem...
Ja biorę używane części przez Tomiego z HR Automobil i też jestem zadowolony.
Hmm ja z Art Bizar jestem zadowolona, ale to już mówiłam wiele razy i powinni mi dać jakaś specjalną zniżkę za reklamę... oooo albo sprezentować ten silnik z MG ZR
A Tomi to Tomi wiadomo
Ja w zasadzie jeszcze nic oprócz tej nieszczęsnej przepustnicy nie kupowałam więc nie mam jak porównać (na szczęście).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum