Witam na desce pod szyba z lewej i prawe strony mam małe maskownice na syczki ale po zdjęciu ich okazało sie ze niema tam syczków i moje zapytanie czy u was w R 600 sa syczki
Chce je zapodać w to miejsce ale nie widziałem aby kabel już był podciągnięty .... musiałbym sam go wpuścić w konsole ale jak go podciągnąć do radia i którędy ..
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysokotonówki są u mnie
Miały to już bogatsze wersje wyposażeniowe - opcja dodatkowa. Kabel pociągnij przy samej ścianie grodziowej od strony drzwi jest tam stelaż deski rodzielczej gdzie ów kabelek możesz złapać opaskami.
Ja u siebie założyłem - stalową linke z zaczepionym przewodem przepchałem od góry i podłączyłem do kostki radia.
Temat juz był poruszany i o ile pamietam niektórzy przyświecali sobie latarką w nocy by zobaczyc którędy poprowadzi przewody z podszybia.
Różnica kolosalna w jakości dźwieku - warto powalczyc
Lepszym jednak rozwiązaniem byłoby zamontowanie w/w głośników w tych czarnych trójkątach na końcu szyby( zaślepka od lusterka zewnętrznego) i podłączenie do głośnika w drzwiach
Pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 191 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 08:49
NEOSSS napisał/a:
Miały to już bogatsze wersje wyposażeniowe - opcja dodatkowa.
Widocznie moja mniej bogata ..
KRYS napisał/a:
Różnica kolosalna w jakości dźwieku - warto powalczyc
A dużo nie kosztuje zakupie jakieś w tym tygodniu i przeprowadzę akcje ...
KRYS napisał/a:
Lepszym jednak rozwiązaniem byłoby zamontowanie w/w głośników w tych czarnych trójkątach na końcu szyby( zaślepka od lusterka zewnętrznego) i podłączenie do głośnika w drzwiach
Pozdrawiam
hmm to też niezła opcja ale trzeba było w tych zaślepkach wyciąć dziurę na te syczki żeby to elegancko wyglądało , szukam jakiś dobrych ale tak góra do 50 zł co o tych sądzicie ? http://allegro.pl/item333..._140w_wawa.html
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 11:05
A ja założyłem do pokoju dwa samochodowe Tweenery za 16zł jeden rzekomo 250 Wat A do samochodu montujemy takie rzekomo 100Watowe za 10zł bo różnica i tak jest... a według mnie nie opłaca sie montować jakiś za 200zł do standardowego nagłośnienia A różnica i tak będzie Ja w pokoju mam taką różnice że hohoho mogę pokazać niedowiarkom
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Hej Mam pytanie. Wczoraj gdy sprzątałem w samochodzie zdjąłem maskownice tweeterów to zauważyłem że mam tam przewody od głośników ale ich samych nie ma Czy powie mi ktoś czy wystarczy że podłącze tam jakieś głośniczki czy muszę jeszcze do nich jakiś kondensator lub jakieś zwrotnice Pozdrawiam
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Aha. Dzięki. Teraz pozostaje poszukanie jakiś syczków z zwrotnicami
A jeszcze z ciekawości się spytam jak to było oryginalnie zrobione Te tweetery były bez jakiś zwrotnic
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum