Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 21:33
tyl jest taki pusty i lekki ze w bratem go podnosimy spokojnie Mysle ze sam bym go podniosl gdyby nie klapa od bagaznika, przez ktora nie moge sie wyprostowac stojac pod nia
NX zalozone, dzialajace, ale niestety nie mam gazu wiec nie przetestowane
[ Dodano: Nie Kwi 13, 2008 12:54 ]
Poszedl test dzis.
1. start nic nie dziala, nie wiemy czemu wiec nawrotka z grojeckiej do domu i sprawdzamy, okazalo sie ze pomylilismy dysze, zalozylismy wieksza na benzyne mneijsza na gaz.
2. Juz jest ok wyjezdzamy, daje gaz w podloge niby lepiej ale cos cienko i oslabl, wiec znow myslimy co jest, okazalo sie ze butli nie odkrecilismy
3. Odkrecona butla i niby dobrze sie zbiera, ale bez rewelacji.
4. Zalozone wieksze dysze 35 NX 24 PB, KOSMOS. !@!$# tak ze jedna reka kierownice jest ciezko trzymac. do 100kmh we 2 6.1s z czego gaz odpalany jest przy jakis 4.5tys obr na 2 biegu. 400m w czasie 14.6s tyle ze zanim dojechalismy do tych 400m to zaczalem hamowac, bo juz bylo za szybko Takze mysle ze mozna byloby zrobic niskie 14s, a samemu zejsc ponizej tych 14
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 14:33
jesli nie liczac docinania kawalka alu ktore byo mocowaniem do przelacznika to jakies 2-3h. Mi zajeblo to jakies 7-8h bo robilem jeszcze miejsce na przelaczniki wszysko ladnie chcialem przepuscic przy podlodze:)
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 20:34
Mysle ze napewno. Tutaj duzo zalezy od wydechu, jak bedziesz mial za maly przelot to przy duzym strzale wydmucha Ci uszczelke pod glowa, ale 20KM to stosunkowo nie duzo, wiec raczej sie nic nie stanie
wydech mam zamiar stopniowo modować. Najpierw wyrzucenie kata a pozniej reszta. Mam znajoma firme która mogla by mi zrobić tlumiki z kwasowki jednak problem tkwi w dostępności wewnętrznych rur do tłumików tych dziurawych
i waty wygłuszającej gdzie to kupic??
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum