to ja zostane przy wersji uzywanych od ZR
Mam jedna oferte kupienia sprezyn z amorkami od ZR za 400pln. Ale amorkow nie musze zakladac.... tylko czy pozniej ktos kupi to...bo po co mi dodatkowy klamot w domu?
niestety jeden komplet mi ktos sprzątnął z pod nosa ale znalazlem w moich okolicach inna oferte. tylko powiedzcie mi kukajac na fotke z linka ktorego za moment podam czy tam jest obnizone zawieszenie w tym MG ZR bo cos na moje oko nie bardzo...
uwaga podaje linka
jak myslicie?
PS. czy ktos wie moze jakie wymiary powinna miec sprezyna od MG ZR i od R 200 Silverstone? dobrze by bylo to wiedziec zeby np nie kupic zamiast sprezynek obnizajacych... takie same co mam teraz
Gdzie moge znalezc dane dot sprezyn i amorkow od MG ZR i R200 Silverstone? Dokladnie chodzi mi o np wymiary sprezyn albo o jakis nr co by mozna bylo znalezc jakies uzywki i wiedziec ze te na bank sa od Silverstone'a albo od MG ZR
a ja chcialem sie pochwalic/poinformowac ze wlasnie nabylem zawieszenie od R200 dokladnie takie o:
Zawiecha
teraz sobie leży w bagazniku R i slychac tylko jak sie przewraca z boku na bok. we srode wielki dzien bo bedzie zakladane. wiec wszyscy trzymamy kciuki
cyknę fotkę jak wygląda furka na tych sprężynach, furka już z Włoch przyjechała na nich powiem tylko ze miska olejowa jest jakieś 10cm nad ziemia Firmy nie znam i o ile jest obniżone od serii będę zmieniał zawieche po 19 sier. jak mi przyjadą graty to zrobię foty wyjętych sprężyn wtedy podam co i jak dokładniej.
PS co do ceny będzie tanio
_________________ Tomcata na części info na PW
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 21:11
Odradzam. Jezdzilem na nich troszke szybka cliowka. Finalnie zostaly zamienione na HR i amorki Koni i dopiero bylo jak nalezy. Natomiast sam zakup sprezyn i pakowanie ich w stare amory seryjne sobie odpusc. Szkoda zycia. To ma jezdzic a nie wygladac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum